|
Autor |
Mesaj |
sov_vali
Data înscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 21
|
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
E destul de ok d.pd.v al bugetului si al auditiei,ce ai ales tu,eu zic sa mergi cu cele de putere mai mare pe spate,se poate monta usor pe spate,nu trebuie sa le pui drept,la tine se pun putin oblic ceva de genul / \ si or sa incapa si ovale pe spate .Eu am HU tot pioneer 4900 si are cam aceleasi reglaje,si se aude chiar frumos,pe fata am tot sistem coustic,dar cel de 16,5 si sunt multumit  |
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci nu risc nimic daca le cumpar pe alea de 6x9" pe spate.. da pe fata se merita sa iau de 16.5 dak nu insonorizez usile? adica nu vreau sa dau mai tare putin si sa "baraie" usile.. prefer sa iau de 13 sau 15..
ms pt sfat vlad. |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu pui insonorizant nu isi are rost,cum spuneam,eu am de 16,5 si am un kit de insonorizant mic de la dynamat,care se pune in jurul difuzorului,isi face treaba,dar nu de ajuns,asa ca te sfatuiesc ori de 13 ori de 16,5 +insonorizant,ca altfel se aude ca naiba,si eu am logan,si materialul din care sunt facute fetele de usi e de toata jena ,plus ca la 16,5 iti trebuie si inel adaptiv din MDF,ca nu se potrivesc boxele. |
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
da stiu ca-mi trebuie inelele MDF.. Deci raman la 13.. Ms frumos vlad dar si pt alea de 15 imi trebuie inele.. sau dak pun de 15 tot o sa baraie usile? |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si pe 15 cred ca o sa se auda,uite am un prieten cu niste DLS pe fata(sistem) si sunt pe 13 cm,au 50w RMS,te rog sa ma crezi,ca inauntru se aude cum se aude,dar afara face urat rau,se aud vibratii,acum depinde si de putere
L.E:In cazul difuzoarelor mai mari de 13 cm apar vibratii mai ales din cauza MDF care e prins direct de tabla(daca nu folosesti intre ele insonorizant) si intra in rezonanta  |
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha.. am inteles, deci clar raman la 13.. Nici nu prea ma omor cu muzica tare, da m-am saturat de sunetu asta din logan.. e prea simplu.. parca n-are nimic.. Oricum ms pt sfat  |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu placere  |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru sov_vali:
ia cu incredere difuzoare de 16,5 , chiar si pentru usile fata. daca nu vrei nici o modificare mergi pe 13...no problem.
Nu e greu sa le pui....cu un inel adaptor...
Pentru spate neaparat de 16,5 , scoti inelul de plastic si faci un inel de MDF cu o grosime de 10-11 mm si rezolvi problema usor fara prea mari batai de cap.
Altfel o sa sune...decat cu alea de 13
PS: iar la faza cu vibratiile....stai linistit ca nu vibreaza nimica daca le pui doar pe player....la 18 wati ce poate vibra asa de tare?
Si eu am Logan si nu am probleme cu nici o vibratie. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am zis sa iau de 13 pe fata pt ca nu vreau sa`mi vibreze usile.. pt ca nu le fac cu insonorizant. Ma gandeam ca daca iau de 16.5 o sa trebuiasa sa le insonorizez.. si nu prea vreau sa ma "complic" ..
eu pt spate ma gandeam sa iau ovale.. u ai zis sa iau tot 16.5 pe spate? sau n-am inteles eu bine?
oricum eu am boxele si casetofonu alea din fabrica.. si cand dau la vol mare parca vibreaza ceva in usa stanga.. da cred ca e capacu de la boxe.. nush sigur, nici nu am verificat... |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu o sa-ti vibreze nimica daca iti iei de 16,5 si in fata...numai ca ai nevoie de inel adaptor.
pe spate poti pune si ovale daca vrei...numai ca trebuie sa le pui oblic...trebuie ceva indemanare.
dar cu 16,5 eu zic ca se merita....si nici nu faci modificari. _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
indemanarea o sa fie la service la be-loud la service nu monteaza? si inele pt fata de unde pot sa cumpar?
pun ovale ca sunt mai mari si o sa aiba si putin bass.. |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 21, 2008 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
pai daca te duci la ei...de ce iti faci atatea probleme.....sunt profesionisti.
Inele tot de la ei... _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
sov_vali
|
Trimis: Sâm Iun 21, 2008 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
eeh.. nu`mi fac probleme..
Doar ca eram in ceata la dif pe fata.. ca ti-am zis, nu vreau sa insonorizez usile.. App.. ms pt sfat  |
|
Sus |
|
 |
|