|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
hannibal2007lecter
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 37 Locație: bacau
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 9:41 am Titlul subiectului: Configurare sistem 1500 W |
|
|
Salutare.Ma intereseaza configurarea unui sistem pentru o alfa romeo 147 `96.Sistemul as dori sa fie de 250-300 W pe canal ,cu Subwoofer...chiar si mai puternic.In total sa aiba cam 1500 WDifuzoarele as dori sa fie de cel putin 2 Ohm.( sa nu ma trezesc ca se ard naibii ) bugetul este in jur de 1500 lei). Ast sfaturi. multumesc
Ps. nu ma pricep prea bine asa ca daca am gresit ceva nu ma linsati 
Ultima modificare efectuată hannibal2007lecter la Vin Iun 12, 2009 4:18 pm, modificat de 3 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 10:09 am Titlul subiectului: Re: Configurare sistem 250-300 W |
|
|
| hannibal2007lecter a scris: | | Difuzoarele as dori sa fie de cel putin 2 Ohm.( sa nu ma trezesc ca se ard naibii ) |
pai nu prea sunt difuzoare cu impedanta mai mica de 2 ohmi
si chiar daca ar fi nu inteleg cum sa se arda din cauza asta
inca o chestie:daca pui difuzoare de de 2 ohmi pe player risti sa arzi finalii
deci mergi pe 4 ohmi |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 37 Locație: bacau
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 10:49 am Titlul subiectului: Re: Configurare sistem 250-300 W |
|
|
| cristi' a scris: | | hannibal2007lecter a scris: | | Difuzoarele as dori sa fie de cel putin 2 Ohm.( sa nu ma trezesc ca se ard naibii ) |
pai nu prea sunt difuzoare cu impedanta mai mica de 2 ohmi
si chiar daca ar fi nu inteleg cum sa se arda din cauza asta
inca o chestie:daca pui difuzoare de de 2 ohmi pe player risti sa arzi finalii
deci mergi pe 4 ohmi |
intradevar pe 4 ohmi sunt cele mai sigure,dar la boxe de 2 ohm puterea e dubla fata de cele pe 4 ohm folosite pe acceasi statie.Problema este ca nu stiu daca ma incaderz in bugetul asta sa iau o statie care sa scoata 1500w pe 4 ohm,desi asta ar fi de preferat. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|