|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
hadrianus
Data înscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 10:27 pm Titlul subiectului: Configurare sistem audio Astra Classic |
|
|
Mi-am cumparat o masina noua Astra Classic 1,4l, Hatchback. Masina are difuzoarele pe fata preinstalate (dar tweeter-ele din fata nu sunt instalate ci exista doar mastile pentru ele). Pe spate exista masti pentru difuzoare (care am inteles ca sunt de 13cm) si tweetere. As vrea sa command de la Be-loud urmatoarea configuratie, dar nu stiu daca se potriveste la montaj sau la alte aspecte legate de performanta, compatibilitate, etc.:
1. CD Mp3 player: ALPINE CDE-9870R / RM (sau Pioneer DEH-3900MP).
2. Sistem difuzoare spate: MAGNAT CLASSIC 213 (daca nu se potrivesc, poate varianta Magnat PowerPlus 213). Pe fata mai sunt necesare tweetere? Se pot pune cele din spate in fata (mi s-a spus ca locul tweetere-lor din spate ar fi prea apropape de urechile conducatorului auto si inaltele ar deranja). Cei de la Be-loud nu mi-au dat nici un raspuns. Ma poate ajuta cineva? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|