|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vidi
Data înscrierii: 15/Sep/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 3:57 pm Titlul subiectului: configurare skoda octavia 1 |
|
|
salutare forumisti
as dori un sfat pentru niste boxe pentru skoda octavia elegance model 2003. in prezent masina e echipata standard din fabrica cu 8 boxe care nu ma multumesc deloc. casetofonul nu e original skoda, e un sony xplode (modelul cu mufa USB).
Stie cineva sa-mi recomande un set de boxe mai klumea? m-ar interesa in primul rand pentru usile din fata. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| .... iar bugetul este .... |
|
| Sus |
|
 |
vidi
Data înscrierii: 15/Sep/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | | .... iar bugetul este .... |
pentru boxele fata cam 150 ron. aproximativ.nici nu ma pricep foarte mult la partea audio. chestia e ca nu imi place cum suna acum. inainte aveam pe o fabia boxe pe fata blaupunkt si se auzea klumea. imi place sa se auda bassul mai clar cand il dau mai tare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|