Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configurare sonorizare Peugeot 206

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Bogdanainan

Data înscrierii: 14/Mai/2015

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2015 12:20 am    Titlul subiectului: Configurare sonorizare Peugeot 206 Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Merg des cu un Peugeot 206, in 4 usi, 16cm fata, 13cm spate si 2,5cm tweetere, un player Sony, nu știu acum ce model, dar sunt mulțumit de el momentan.

Marea problema, pe care as vrea sa o rezolv Ăźnainte de toate, vibratul fetelor de usi. Chiar si cu cele 2 difuzoare originale, vibreazĂŁ foarte rĂŁu usile. Nu cred ca schimbarea difuzoarelor m-ar ajuta pana nu rezolv asta.

Voi cum rezolvati asta? As vrea o explicație pas cu pas, nu neaparat pentru 206 in special. As vrea sa știu care sunt pasii. Menționez ca am geamuri electrice, si mi-e teama sa nu-i "obstrucționez" cursa.

TrecĂąnd la urmĂŁtoarea etapa, ce Ăźmi sugerați? Sa investesc in 2 seturi de difuzoare sau doar unul pe fațĂŁ? Nu-mi prea vine sa le amplific in plus.

Legat de subwoofer, sunt fost posesor al unui difuzor Pioneer de 400rms, de care am fost pe deplin mulțumit (montat pe un hatchback). Ma gĂąndesc sa iau unul la fel, chiar dacĂŁ nu o sa il amplific cu atĂąt.

Bugetul pentru difuzoare fata, <250 lei. Este insuficient?
Bugetul pentru difuzoare spate, <150/170.

As vrea sa știu o prima pĂŁrere a voastrĂŁ si mai detaliem pe parcurs. Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2015 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Singura solutie este sa aplici un material insonorizant. Daca te pricepi poti sa o faci tu daca nu se poate face si la noi. Noi folosim acest material :

- http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Standartplast/STP-Anticor-Light/

Poti sa-l aplici si pe tabla si pe fata de plastic.

La pasul doi iti recomand sa instalaezi intai subwoofer-ul si dupa sa vezi daca are sau nu rost schimbarea boxelor. Daca vrei mai mult bass subwoofer-ul este solutia optima. Daca ai un buget in care vrei sa te incadrezi poti sa-l mentionezi si iti caut un pachet ok.
Sus
Bogdanainan

Data înscrierii: 14/Mai/2015

MesajTrimis: Sâm Mai 16, 2015 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, deci subwoofer Ăźnainte, de acord Laughing

Pentru difuzor, bugetul este maxim 500lei. Eu tind tot spre Pioneer, de 400W in 2Ohm
Amplificatoarele stiu ca sunt destul de scumpe...de aceea m-as orienta spre un SH, unul in jur de 300w
Pentru un sistem Ăźntreg, sa zicem 700lei. Fara incinta, desigur.

Mersi pentru rĂŁspuns!

Pentru insonorizare, exista si variante mai ieftine? Ieftin si practic...? Chiar si ceva temporar.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 19, 2015 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Materialul respectiv il vindem si la folie - 40 de lei / folie. Solutie temporara nu exista.

Difuzorul de la Pioneer este ok. O alta varianta la care poti sa te uiti este :

- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/In-Phase/XT12-MK2/

Ca sa te incadrezi in bugetul stabilit de tine trebuie sa cauti un amplificator SH.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum