| |
| Autor |
Mesaj |
Andreibig
Data înscrierii: 02/Apr/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Apr 02, 2015 3:33 pm Titlul subiectului: Configurare sunet Alfa romeo 156 |
|
|
Salutare si bine v-am gasit , sunt novice in domeniul sunetului auto si de acea am nevoie de ajutor . Sunt posesorul unui model de Alfa romeo 156 din 98 si doresc sa ii fac modificari la sistemul de sonorizare pentru inceput am doar casetofonul care e un Sony DSX S100 si boxele stock de pe masina . Buget minim si maxim nu prea am , ce as vrea mai mult e sa fie sunetul clar nu vreau sa duc masina la concursuri pentru sonorizare dar nici sa fie una "normala" la sunet . Multumesc si astept raspunsurile voastre |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Apr 02, 2015 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai buget maxim sa inteleg ca e fara limita? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Andreibig
Data înscrierii: 02/Apr/2015 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Apr 02, 2015 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok , bugetul ar fi undeva la 1500 de euro . Iar dimensiunile habar nu am , spunetimi ce trebuie sa masor si revin si cu dimensiunile |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Apr 03, 2015 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | CĂąnd am vĂŁzut primele 3 link-uri mĂŁ gĂąndeam cĂŁ ai fĂŁcut o configuratie bunĂŁ dar se pare cĂŁ m-am Ăźnșelat.
Condensator... 200 de lei niște cabluri RCA  |
Cablurile RCA chiar conteaza cand amplifici boxele. Pentru subwoofer nu sunt la fel de importante. Condensatorul este mai mult pentru a fi folosit pe post de distribuitor dar ajuta si la stabilizare pe varfuri de consum.
Nu sunt produse puse aiurea . Configuratia e buna si are tot ce-i trebuie pentru instalare. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Apr 11, 2015 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Mic sfat si sper sa-ti fie de ajutor daca nu vrei "scule" noi in 1500 euro cat spui buget maxim iti intepenesti masina.
Gasesti subwoofere si amplificatoare potente SH doar in cazul in care nu arde si vrei foarte repede sa ai muzica in masina.
Poate poti asculta niste difuzoare pe la alti pasionati, doar intreaba in orasul tau ca sigur nu se supara nimeni, chiar daca esti nou in domeniu.
Intra la Proiecte prezentate aici pe forum si vezi ce are fiecare.Mai sunt si video-uri la unii. Fa-ti o parere singur.
Nu te grabi cu cumparatul.
Sarbatori fericite si sper sa deschizi un topic cu proiectul tau de cand incepi pana la final(poze,video).
Stima _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|