Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratia este compatibila ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Catu'XXX

Data înscrierii: 28/Ian/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 6:11 pm    Titlul subiectului: Configuratia este compatibila ? Răspunde cu citat (quote)

Salut 2 all!!! Am si eu o mica nelamurire. Am avut in masina(BMW 320i) Magnat Xpress 12 tub bass reflex+MAGNAT Rock 4000 puse la radiocasu original al masinii si d fiecare data cand opream motorul trebuia sa scot firu de la statie-casetofon apoi sa bag mufele la loc pt ca nu se mai auzea muzica desi casetofonu mergea si le-am dat. Am achizitionat un DVD Panasonic CQ-VD7001N Smile, as vrea sa imi iau aceeasi statie dar cu Magnat Thunderbull 3000 XL sau Ultra 300 Reflex? Mentionez ca eram destul de multumit de soundu' anterior si as vrea un raspuns sau o sugestie referitoare la config. ce intentionez sa o cumpar. Ideea de baza este lipsa bugetului pt. ca DVD-ul m-a cam zapacit la buzunar Sad. Va multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 02, 2007 2:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu ramai cuMagnat Xpress 12 tub bass reflex+MAGNAT Rock 4000 (daca ti-au placut cum suna) pe HU Panasonic e cel mai simplu in situatia ta
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum