|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Catu'XXX
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 1 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 6:11 pm Titlul subiectului: Configuratia este compatibila ? |
|
|
Salut 2 all!!! Am si eu o mica nelamurire. Am avut in masina(BMW 320i) Magnat Xpress 12 tub bass reflex+MAGNAT Rock 4000 puse la radiocasu original al masinii si d fiecare data cand opream motorul trebuia sa scot firu de la statie-casetofon apoi sa bag mufele la loc pt ca nu se mai auzea muzica desi casetofonu mergea si le-am dat. Am achizitionat un DVD Panasonic CQ-VD7001N , as vrea sa imi iau aceeasi statie dar cu Magnat Thunderbull 3000 XL sau Ultra 300 Reflex? Mentionez ca eram destul de multumit de soundu' anterior si as vrea un raspuns sau o sugestie referitoare la config. ce intentionez sa o cumpar. Ideea de baza este lipsa bugetului pt. ca DVD-ul m-a cam zapacit la buzunar . Va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 2:45 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu ramai cuMagnat Xpress 12 tub bass reflex+MAGNAT Rock 4000 (daca ti-au placut cum suna) pe HU Panasonic e cel mai simplu in situatia ta _________________ Fara comentarii glumesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|