Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CONFIGURATIA OPTIMA PT UN SUNET CLAR, NU NEAPARAT PUTERNIC!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
vittoriogodfather

Data înscrierii: 08/Iun/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: CONFIGURATIA OPTIMA PT UN SUNET CLAR, NU NEAPARAT PUTERNIC! Răspunde cu citat (quote)

SALUTARE, nou pe site, si necunoscator in ale "sonorizarii auto"
Am un Mp3 panasonic model CQ-C1425N, nemontat inca, si nu stiu ce boxe/woofer/amplif, ar scoate un sunet clar...
Trebuie sa iau pe langa boxe si woofer si amplif Question Question Question
vreau boxe fata/spate

Toate as dori sa le montez pe un Logan 1.5

bugetul sa zicem max 15 mil

multumesc!

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare si bine ai venit pe acest forum!
In primul rand, iti pot recomanda un sistem pe fata de la Ground Zero: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/
Pe spate, avand in vedere ca este Logan, se potrivesc bine coaxiale de 16.5: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_165MK2/
La partea de bas, mai exact subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTB_250BR/
La amplificare, mergem tot pe gama Titanium: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/
Kit amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/

Cam asta ar fi configuratia care ti-as recomanda-o ...
Esti in limita bugetului si ti-as recomanda sa instalezi difuzoarele pe inele de MDF sa eviti vibratiile nedorite si neplacute ale plasticului de Logan.
Ai o linie Ground Zero si componentele toate din gama Titanium care e imposibil sa nu-ti redea un sunet clar.
Trebuie sa tii cont si de sursa sunetului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa incerci si un sistem Hertz Dieci DSK 165 pe fata si coaxiale Hertz Dieci DCX 165 pe spate. Sunt difuzoare facute special ca sa fie amplificate doar din HU, fara a mai avea nevoie de un amplificator suplimentar, subwoofer.
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bebeko a scris:
Poti sa incerci si un sistem Hertz Dieci DSK 165 pe fata si coaxiale Hertz Dieci DCX 165 pe spate. Sunt difuzoare facute special ca sa fie amplificate doar din HU, fara a mai avea nevoie de un amplificator suplimentar, subwoofer.

Pot sa rad putin? Laughing (scuze de oftopic)
Sus
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa razi cat te tine gura ... totul este cine rade la urma Shocked
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze de offtopic: Sigur nu o sa rada cel cu Hertz Laughing

On-topic: Eu am recomandat o linie completa. Crezi ca nu o sa se auda corespunzator?
Una e cand ai 4 boxe si alta e cand ai pentru completarea frecventelor si un subwoofer+amplificator.
Sus
vittoriogodfather

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt raspuns, ce am uitat sa intreb este daca "baietii de la service autorizat Dacia "se pricep sa monteze asa ceva pe masina si daca da, aveti idee cat ar costa montaju???
bebeko
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am propus o solutie pt un buget mai redus, dar care sa si corespunda cerintelor de calitate.
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca masina e in garantie?
Nu bag mana in foc ca o sa stie.
Sus
vittoriogodfather

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe 20 iunie imi vine masina( ABS PLUS) SI CUM N-AM vrut "super casetofonul lor cu caseta" ma pregatesc(informatii"10x to u) si bani pt a-mi "construi " sunetul dorit....

Si astfel ma vad obligat sa apelez la "MESERIASII DACIA"

Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa te interesezi cum e treaba cu garantia
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunet clar, nu puternic....cam asta e definitia DLS-urilor. ia-le in calcul, de preferinta de la seria C in sus.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum