|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Akiexpert
Data înscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 6:28 pm Titlul subiectului: Configuratie 2500 Lei maxim |
|
|
Salutare domnilor
Am un Opel Astra Coupe 2002 1.6i cu boxe stock si HU Sony CDX GT 500. As dori o sonorizare de calitate (sistem pe fata amplificat, coaxiale spate neamplificate, statie, subwoofer, eventual condensator daca este necesar), un bas profund. Intrebari:
1. Este suficienta o antifonare doar pe difuzoare.. ceva de genul http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Original_Speaker_Kit/
2. Este nevoie de o baterie noua, mai puternica?
3. Cat este manopera pentru instalarea componentelor acestui sistem? Cat timp dureaza? In cate zile de la programare se poate executa? Se acorda garantie pentru calitatea executiei?
4. Este nevoie de un kit de cabluri si pentru boxe sau doar pentru statie-subwoofer?
In bugetul de 2500 Lei nu includ kiturile de antifonare si cabluri.
Astept sugestiile dumneavoastra. Multumesc
Cu stima,
Marius Ionita |
|
| Sus |
|
 |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Hai salut.......te voi ajuta cu cate ceva........am un prieten care o astra ca a ta....... tot 1.6........intra pe idu meu daca vrei sa obtii cat mai multe detalii....... yo_bagaretz_90 te ast.......ca sa iti fac o configuratie trasnet ........bft |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|