|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
johndoe007
Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Iul 16, 2013 5:55 pm Titlul subiectului: Configuratie Audi A4 cabrio - echipat Bose |
|
|
Salutare!
Am o rugaminte la voi: poate cineva sa recomande sau sa dea o parere despre un subwoofer cu putere decenta spre mare, care sa necesite incinta cat mai mica? Intentionez sa fac o cutie custom pentru un A4 cabrio, in partea stanga a portbagajului, unde este un spatiu gol (gen Rockford Fosgate-urile de pe Mitsubishi Lancer). Ma uitam la un Kicker SoloBaric S8 sau S10, dar cel mai bine intreb si oamenii mai bine pregatiti in ale sunetului. Muzica ascultata este house/R&B/hip hop.
Masina are acum sistem Bose cu CD player. Nu stiu care cum sunt amplificate ca nu am dat jos inca fetele de usi dar un coleg pe forum spunea ca sunt aplimificate pe fata cu 35W (dau mai mult bas, se comporta ca niste woofere) si pe spate cu 20W.
Acasa am un set de boxe infinity de 16,5 cm de pe masina veche (cred ca au 90W) si o statie JBL cu 6 canale.
Care ar fi sfatul pentru o calitate buna a sunetului si un bass mai bine definit?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Mie Aug 28, 2013 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un buget in care ai vrea sa te incadrezi? _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
johndoe007
Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Aug 28, 2013 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bugetul nu este inca fix, dar clar nu ma astept sa fie ieftin....ma gandeam undeva la 200-300E pentru subwoofer... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|