Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie audio Passat 3BG cu HU originala

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Xeo

Data înscrierii: 03/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 4:40 am    Titlul subiectului: Configuratie audio Passat 3BG cu HU originala Răspunde cu citat (quote)

Salut! Asi vrea sa aduc cateva inbunatairi sistemului audio din masina dar nu am cunostintele necesare pentru a face ceva de calitate Sad , asa ca ma vad nevoit sa apelez la profesionisti Wink .
Masina in cauza este un VW Passat (berlina) din 2003 si momentan ca sistem audio il are pe cel original, respectiv, casetofonul Beta, cd-play-erul si boxele de pe fata + tweet-ere, ceea ce e multumitor insa uneori se simte ca e loc de mai bine. Iar pretentiile ar fi uramatoarele Very Happy :
1-Sa pastrez infatisarea bordului, eventual sa cumpar modelul original de casetofon Gamma cu 4 iesiri.
2-Sa am boxe fata/spate + tweet-ere.
3-Pe cat posibil sa evit schimbarea boxelor care sunt deja montate in fata iar pe spate daca cele originale sunt bune sa achizitionez modelul original (boxele de pe spate daca le-asi pune originale asi iesi mai ieftin deoarece le iau SH, ceea ce e de preferat din cate am vazut o pereche de boxe bune ar fi duble ca pret decat cele originale SH).
4-Montarea unui subwoofer de genul asta :http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204B/ care sa nu depaseasca sistemul original daca il voi completa.
5-Sistemul sa fie mai mult calitate decat putere. (sunt constient ca nu am sa reusesc sa fac o sala de concert in masina din cerintele pe care le am si mai ales ca si bugetul e limitat la maxim 200 Euro pentru subwoofer si statie, ca de Gamma si restul boxelor originale fac rost ieftin).
Daca e sa iasa ceva bun doar din boxe si tweet-ere nu tin neaparat sa pun si subwooferul.
Si acum si cateva intrebari Very Happy
Se preteaza la amplificat boxele originale? Ce ar iesi?
Daca e sa nu amplific boxele pot sa ii pun adaug si subwoofer cu amplificator incorporat? Din nou ce ar iesi?
Pe sistemul respectiv am sa ascult in majoritatea timpului radio iar in rest rock si house.
Asi vrea sa fac montajul la o firma/persoana care stie ce face, ca personal nu ma pricep la asa ceva si asi vrea sa stiu si la cat ar ajunge un montaj si pe cine recomandati (in Bucuresti).
Sper sa nu fi uitat nimic, dar avand in vedere ca am scris la 3:40 e posibil sa imi fi scapat ceva, asa ca am sa revin cu completari daca e nevoie Wink . Multumesc anticipat !

LE: Daca asi adauga si material insonorizant de genulhttp://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Speaker_Kit/ ar ajuta cu ceva sau e investitie proasta? La ce vreau necesita Passat-ul izolatie fonica suplimantara?
AAA, iar uitam ceva Very Happy, am mai vazut astahttp://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/, pot scapa mai ieftin de 200 de euro?

PS- Scuzati postul lung si multumesc anticipat pentru informatiile si timpul acordat. Cu stima, Bogdan B.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Xeo

Data înscrierii: 03/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Please help, raman ultimul din gasca cu sistem stock pe masina Very Happy .
Si daca tot am postat, boxele originale, tweetere si restul sistemului de prindere doar pentru spate, 50 de euro. Convenabil? Se gaseste ceva mai bun sa se potriveasca la banii astia?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum