Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

configuratie bmw
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
buldy

Data înscrierii: 13/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 4:11 pm    Titlul subiectului: configuratie bmw Răspunde cu citat (quote)

Masina este un bmw 318d touring din 2003 si are un sistem de sunet praf,casetofon +4 boxe jaf.As vrea sa schimb tot casetofon+boxe+amplif.+sub+condensator.Bugetul e in juru la 1000 euro.Eu nu sunt expert in ale sunetului,dc ar putea cineva sa-mi recomande o configuratie as fi recunoscator:)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 8:08 pm    Titlul subiectului: Re: configuratie bmw Răspunde cu citat (quote)

offff...grea decizie...ai una din cele mai dificile masini din pdv audio. 500W rms ca sa obtii un bass dintr-un hatchback la jumatate din putere.
hai sa incepem...HU: clarion sau pioneer...nu dau modele exacte, pana nu spui ce astepti de la el...bluetooth , usb etc.
nu as insista pe multe medii si inalte exact datorita lipsei bass-ului din portbagaj. deci un sistem bunicel pe fata, dimensiunile tu trebuie sa le stii, daca nu cauta la diverse/dimensiune difuzoare (ceva de genu asta). C5A, C6A de la DLS ar suna foarte bine. eu m-as opri la ele, datorita inaltelor...am avut DLS si acum am un downgrade la JBL si ma zgarie in urechi inaltele jbl/infinity. nu stiu difuzoarele pe spate cum sunt. nu stiu daca sunt pe placa sau in portiere spate si daca comunica cu portbagajul. daca comunica, e portita ta de scapare pentru un sound cat de cat normal....si anume pune capace peste gauri si lasa-le fara difuzoare, sa comunice portbagajul cat de cat cu habitaclul. daca ti se pare ca ai un minus de inalte, poti lua ceva de genul http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_3012CF/ pe player, doar ca trebuie sa le cauti un loc. pe amplificare, cauta ceva de genul 2x75W rms, pentru difurile fata si atat.
si acum vine cheltuiala mare...sa am masina ta, probabil ca as lua http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/Ultimate_SP12/ ...nu scade asa bine in frecventa ca alte suburi, dar suna a naibii te tare peste 60 Hz. si sub 60...aici vine partea frumoasa, faptul ca portbagajul e asa de izolat te va ajuta din plin sa ai parte si de frecvente inferioare. ca amplificator, un monobloc la 500-600W rms pe 4 ohm ar fi ideal, ar fi bine sa fie ceva pe masura subului...subsonic, preferabil clasa D...condensator...1,5F, si un kit de vreo 25mm2, vezi ca sunt cu puteri pana-n 600W. am obosit Very Happy
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus, touring la BMW = hatchback Wink . in cazul asta n-are nevoie de 500 RMS. o seara placuta
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Dec 13, 2006 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica m-am chinuit sa scriu tot romanu ala degeaba? Laughing ...draci...altfel stat treaba. sistemul ramane cam la fel mai putin basii unde poti sa mai scazi vreo 200W.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce toti va opriti la C5/6? R5/6A n-ar fi mai indicate? nu cred ca se va depasi bugetul cu niste difuzoare mai potente... nu zic ca C5/6 nu sunt bune (nici nu le-am ascultat Embarassed ), dar daca tot are o masina superba (gusturile nu se discuta. mai mult imi place sedan, dar e mai mult decat ok si asta) de ce sa nu-si puna si un sistem mai bun?!

am ascultat R6A amplificate de un HU si sunau f bine. amplificate corect cred ca-s dementiale

asus, ce parere ai de: DLS R6A + DLS CA41 + DLS W612? si are linie DLS Very Happy. ii cam micut woofer-ul, nu?

sau: DLS R6A + DLS CA22 (sau CA41 + boxe spate) + DLS CA23 (in punte) + DLS MW12. varianta asta cred ca ar rupe Cool

Noapte buna tuturor
Sus
buldy

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: lamurire Răspunde cu citat (quote)

SP-12 e fara cutie?Daca da,de unde fac rost de cutie,ce cutie i s-ar potrivi?
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vrei SP 12? nu ti se pare cam mult? si la pret si la putere. eu sunt de parere ca MW12 e mai mult decat suficient... incinta ti-o pot face cei de la be-loud
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 6:57 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
buldy

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru sfaturi.Inca ceva despre suburile jl audio cemi puteti spune.Multumesc anticipat Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turcuman Robert a scris:

asus, ce parere ai de: DLS R6A + DLS CA41 + DLS W612? si are linie DLS Very Happy. ii cam micut woofer-ul, nu?

sau: DLS R6A + DLS CA22 (sau CA41 + boxe spate) + DLS CA23 (in punte) + DLS MW12. varianta asta cred ca ar rupe Cool

a doua varianta imi place mai mult
Very Happy
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buldy, din cate stiu parca la bmw difurile din usi sunt de 13cm, dar nu stiu dc sunt sistem sau cum sunt???

daca sunt sistem iti recomand doua perechi de: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/KAPPA_50.7CS/
le amplifici exact cu: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_475/

iar partea de bass, as merge pe urmatorul sub: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/
amplificat de:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CA12/

cutia o faci la be-loud, dar eu l-am vazut si in cutia lui originala, e destul de maricica, dar acest sub in cutie are 115db,..ce mai zici de asta???

900w in masina!
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CA12 e slab rau pentru p1222 ii trebuie un CAD11 poate
Sau vrei sa il bage la 1ohm ceea ce nu prea se recomanda decat daca se specifica despre amplif ca e stabil in 1ohm si in cazul lui ca12 nu se specifica si chiar asa si tot nu prea se recomanda deoarece in anumite momente impedanta poate scade si sub 1ohm...
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AdySolenZa

daca nu stii sa legi un sub la un amp, te rog eu nu te baga!!!
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai explica-mi si mie cu ce am gresit ca sa imi dau seama...
Subu se leaga ori in 1 ohm ori in 4 ohm
Statia are la 4ohm 220w si la 1ohm 500w dar dupa cum am mai zis nu prea se fac chestii d-astea cu legari la 1ohm...zi-mi cu ce gresesc?
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ampu ca12 merge intr un ohm si daca legi bobinele difului in paralel vei obtine 1 ohm.
500 de wati sunt suficienti pt jbl.
si de ce crezi ca dls nu ar face amplificatoare capabile sa mearga intr un ohm?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum