|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tuningfan

Data înscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 10 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum Mar 28, 2010 2:23 pm Titlul subiectului: Configuratie Boxe Golf IV cu CarPC |
|
|
Salut
Sunt posesorul unui golf IV si am in plan sa schimb toate boxele de pe masina. Ca si HU folosesc un CarPC facut de mine dintr-un laptop Asus EEEPc de 7". Acestra are placa de sunet Realtek pe 2 canale.
Asa arata CarPC-ul
Boxele care le am acum pe masina sunt: pe fata cele originale iar pe spate un set Blaupunkt(nu stiu exact modelul dar cand le-am luat am deat ~100lei pe ele). Am dus toate firele care duceau la HU pana in spate la amplificator.
Specificatiile aplificatorului:
4/3/2 Channel Full MOSFET amplifier
4 x 300W or 2 x 600Watt max.
Total 1200Watt
Frequency response: 10Hz - 50.000Hz
SNR:> 100dB
INPUT. : 100mV - 3V
Input Impedance: 10K ohm
High-pass filter (HPF): 120Hz - 3000Hz var
Pass filter (LPF): 50Hz - 250Hz variable
Bass Boost: 6 & 12 dB @ 50Hz
Eu sincer nu am auzit de aceasta marca Sioux, dar singurele specificatii gasite sunt de pe un site nemtesc si eu merg pe principiul daca e bun pt nemti e foarte bun pt noi.
Ca subwoofer folosesc un Pioneer TS-W308D4 cu specificatiile:
Putere: 400 W
Diametru: 30 cm
Putere Maxima: 1400 W
Raspuns in frecventa: 20 - 180 Hz
Impedanta la iesire: 2x4 Ohm
Sensitivitate: 91 dB
Bass Reflex: Da
Recomandat pentru incinta sealed: 24 - 49.5 litri
Incinta acestuia este spatiul din locul rotii de rezerva.
Asa arata wofferul montat:
Este o incinta de tip sealed si ma gandesc sa o fac cu bassreflex, dar chestia asta o dicut pe alt topic(ca sa nu repetam lucrurile pe acelasi forum).
Intrebarea mea este, ce boxe sa folosesc pt a le inlocui pe cele de pe masina. Eu m-am gadit sa pun pe fata un sistem composite si pe spate doar 2 boxe coaxiale.
Ce imi recomandati?Ce setari sa fac statiei sa se auda cat mai bine si wooferul si boxele.
multumesc _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
tuningfan

Data înscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 10 Locație: Buzau
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|