|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dan77
Data înscrierii: 04/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Aug 04, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: configuratie boxe |
|
|
| buna seara. am un golf 4 variant si tocmai am montat pe el un mp3 player CLARION DXZ858RMP de 4x53watt. V-as ruga sa-mi sugerati si mie o configuratie cu 4 boxe precum si dimensiunile pe care ar trebui sa le aiba boxele respective. Imi trebuie inele distantiere, de care si de unde le pot procura? Un sfat pentru insonorizarea difuzoarelor! Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Aug 04, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pentru hud, este unul cu un sunet bun, din pacate ii lipseste partea de DSP si are doar filtru LPF ... in fine
dimensiunile la boxe sunt in functie de incintele originale ale masinii tale, desfaci grilele si te uiti, masori etc
boxele vrei sa le amplifici activ sau sa le legi pe headunit?
daca vrei sa insonorizezi usile inseamna ca poti sa le amplifici activ, la pasiv poti sa recurgi doar la o insonorizare minimala si eventual inelul din MDF.
ce muzica asculti?
ce setup ai ascultat pana acum si ti-a placut?
de ce buget dispui? {cea mai importanta intrebare } _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
dan77
Data înscrierii: 04/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Aug 05, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| boxele as vrea sa le leg la iesirile playerului. in masina anterioara am avut niste boxe pioneer care se auzeau bine dar as vrea sa se auda si mai bine. nu ma pricep la chestii din astea foarte bine, asa ca e mai bine sa ceri sfaturi celor care stiu. bugetul... cam 300 RON PE PERECHE, avand in vedere ca imi trebuie 2 perechi. ce sa folosesc pentru insonorizare? astept sfaturile voastre si va multumesc pentru ajutor. stie cineva ce dimensiuni au gaurile pentru difuzoare la golf 4? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|