|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
andreym24

Data înscrierii: 30/Sep/2007 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Sep 30, 2007 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
manevra e ca nu esti obligat sa le montezi la ei si nici macar la atelierul autorizat de ei {un turc in tei, langa competrol}.
cat despre configuratia ta, este ultracomerciala si foarte departe de SQ.
deci sistem pe fata, coaxiale pe spate, HU de la clarion/pioneer/alpine sau kenwood;
boxe: le alegi din gamele focal access (best), dls classic, mtx ths sau coustic, GZ titanium, hertz dieci si cam atat.
sony sunt foarte slabi, uita de ei.
iti recomand sa cumperi si sa instalezi la be-loud si inainte de asta sa dai o fuga la atelierul lor si sa te ajute sa-ti alegi configuratia optima (vezi ce-i pe acolo, asculti, te joci cu mai multe HU etc)
ca HU ti-as recomanda un clarion sau un kenwood, depinde ce bani vrei sa investesti. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
andreym24

Data înscrierii: 30/Sep/2007 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 30, 2007 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am uitat pe oferte si am selectat cateva, insa mai am 2 intrebari:
1) pot sa iau o boxa cu RMS-ul mai mare ca cel al radioului sau trebuie si amplificator
2) pot sa pun boxe cu tweeter si pe fata si pe spate? Nu am vazut boxe de la firmele mentionate de "bezz" fara tweeter la dimensiunea de 13cm  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Sep 30, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ai putea sa pui pe fata un dls b6
sau ceva echivalent
si pe spate am e daca vrei dls 125 de vanzare la 65 ron si in garantie
astept mesaj privat |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
1) in general gamele recomandate de mine sunt entry si se aud ok fara amplificator, desi unii producatori specifica un rms mai mare;
2) nu am inteles intrebarea, vrei sa pui sistem de doua componente si in fata si in spate sau vrei sa pui coaxiale si in fata si in spate? _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|