|
|
|
Autor |
Mesaj |
Ralex
Data înscrierii: 10/Aug/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 10:57 am Titlul subiectului: Configuratie Clio Bicorp |
|
|
Salut,
Tocmai am cumparat un Clio Bicorp cu motor de 1.2 / 75 CP
Are CD player si comenzi pe volan. Sunetul este destul de puternic (nu ma refer la bass) dar de la un nivel al sunetului in sus trebuie sa scot din bass sa nu distorsioneze.
Eu as fi preferat sa nu schimb playerul masiniii cu altul pentru ca ar trebui sa sa cumpar si adaptorul pentru telecomanda si display.
Configuratia la care m-am gandit eu era de genul amplif: Magnat Phantom 2000 si sub XTC 130 Neo. Acum am 2 probleme. Daca aveti alte idei de configuratii ..........feel free to post .
1. Nu stiu daca nu e cumva prea mult pentru Clio (si ca bani si ca putere). Nu stiu daca bateria micuta de pe masina suporta asa un chin.
2. O data ce iau semnal din iesirile normale de boxe (nu cred ca are iesire de amplif cd playerul) Cand eu modific setarile de bass si de inalte >>>> modificarile ajung in sub-woofer ? Practic cand dau mai tare si scot bassul din boxele masinii ( nu am nevoie de bass pe ele) eu scot bass-ul si din semnalul care ajunge la sub-woofer ?. Daca avea line-out era altfel banuiesc nu ? |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 2:08 am Titlul subiectului: |
|
|
E perfect ok configuratia la care te-ai gandit, chiar iti recomandam cu caldura! Ca putere si ca bani e ok, si am intalnit Clio-uri mult mai "chinuite" care totusi nu au intrat in greva, deci linisteste-te, nu vei avea probleme.
Nu vei avea mari probleme la modificarea setarilor sistemului pentru ca adaptorul de nivel iti ofera tolerante suficient de mari.
P.S. Vezi ca XTC 130 Neo mai sunt doar 2 bucati pe stoc, so hurry up! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|