Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie completa JBL
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Zdrang
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru cĂŁ amperajele de pe acolo nu-s de joacĂŁ, un prieten era sĂŁ-Âși dea foc la maÂșinĂŁ din cauza unui scurt. I-a ars izolaĂŸia de pe cablul de + pe 40cm din cauzĂŁ cĂŁ a fĂŁcut scurt cu Âșasiul maÂșinii.
DacĂŁ le montezi tu cu simĂŸ de rĂŁspundere (eu unul nu am Ăźncredere Ăźn "meseriaÂși", ci doar Ăźn anumite persoane, Âși alea puĂŸine Very Happy) urmĂąnd cu atenĂŸie TOATE instrucĂŸiunile Âși fĂŁcĂąnd totul cu RÃBDARE, nu are ce sĂŁ iasĂŁ prost. DacĂŁ nu, meri la cineva cu adevĂŁrat de Ăźncredere Wink

P.S.: acum am vĂŁzut cĂŁ eÂști din BucureÂști. Cei de la Be-loud sunt sigur cĂŁ te pot ajuta cu instalarea Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da-mi voie sa te linistesc, Loganul e o masina destul de prietenoasa la acest capitol. usor de demontat scaunele/mocheta/bancheta pentru cabluri, trasee usor de realizat prin panoul ce desparte motorul de habitaclu, centura din mijloc abia asteapta sa doneze masa....iar despre pericolul de a lua foc..toate lucrarile le faci cu bornele scoase, iar ultima componenta din sistem care va fi pusa la locul ei este siguranta kitului de amplificator. daca ramai pe difuzoare de 13cm montajul e mult mai simplu, iar noile cabluri pentru boxe isi gasesc loc usor prin burduful portierei. dar tind sa-i dau dreptate lui Zdrang, niste insonorizant in usi nu ar strica deloc, cel putin un door kit pentru sile fata si ceva insonorizant pentru aripile spate. 2 bucati de http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Custom_Roadkill_RKC4/ ar face treaba ptr aripi.
Sus
lascucristian82

Data înscrierii: 01/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cofiguratia finala
Player - Alpine -cda - 9857R
boxe fata - focal - polyglass - 130v1
boxe spate - focal - polyglass - 130cv1
amp boxe - blaupunkt - gta4 special mkll
Subwoofere - JBL - GTO1204BP-D
Amplificator sub -DLS - Classic DLS CAD11
baterie - stinger - spv35
cabluri - stinger - swk4d
bloc distributie - stinger - stee4

Si insonorizarea ultima dar cu siguranta va fi.Multumesc pt ajutor
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate (am uitat sa precizez), polyglass nu vor intra perfect in locasurile originale, care au o profunzime mai mica. trebuie distantate cu un mic inel macar 5mm, poate chiar mai mult. nu trebuie modificari nici la capacul original, nici in tabla sau suport. doar acel inel. fara inel, nu am reusit sa pun pe vre-un logan nici un difuzor cu o profunzime mai mare de 58mm. o alternativa la polyglass care n-ar necesita in principiu inel, ar fi MS5A de la DLS
Sus
lascucristian82

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 10:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si aceste inele unde se gasesc?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu le-am fabricat singur din lemn, de 8mm grosime. fiind vorba de inele distantiere, si nu adaptoare (adica de la o dimensiune la alta) slabe sanse sa gasesti, sper sa ma insel, dar in nici un caz din partea uzinei Dacia...daca dai capacele difuzoarelor jos si observi putin sistemul de prindere. ai sa vezi ca nu e deloc mare filozofie.
Sus
lascucristian82

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si eu nevoie de ajutor la alegerea de cabluri la urmatoarea configuratie:

Hu - Clarion DXZ578RUSB
Boxe Fata - Reference R5A
Sub - JBL P1222
Amp sub - JBL gto 601.1
Amp sistem fata - DLS CA23
Condensator - 2 Dietz 1F

Ps. Bugetu alocat cabluri 400 ron
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum