|
|
|
Autor |
Mesaj |
ss_totty
Data înscrierii: 31/Mar/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 11:46 am Titlul subiectului: Configuratie Corsa 1998 |
|
|
cd sony cdx gt430u , amplificator sony xm-zr604, subwoofer cutie blaupunkt gtb 1200 mystic s ... acestea sunt produsele achiziționate.
Problema este urmĂŁtoarea: eu sunt || cu procedura de cablare a acestora și din cate am citit pe forum cel mai indicat e sa mergi la cineva specializat. Imi puneți da o persoana de contact din Alba Iulia?
o parere despre config, orikum nu o mai pot schimba :p
Pe masina am doar boxe fața dar urmeaza sa le schimb si sa i-au si pe spate.
IncĂŁ ceva, subu se leaga la player si boxele la amplificator si acesta la player?
Fiecare bun in domeniul lui, asa ca mai bine Ăźntreb!
VĂŁ mulțumesc! |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din alba iulia este O&G si s-ar putea sa te ajute el, din player pleci cu un cablu rca+remote spre amplif si de acolo cu 2 canale amplifici boxele si cu 2 canale in punte subu. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
ss_totty
Data înscrierii: 31/Mar/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
mulțumesc cristimac, dk altcineva mai cunoaste pe cineca din alba astept pm. multumesc! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca si rezolvat... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|