|
|
|
Autor |
Mesaj |
DSC
Data înscrierii: 12/Dec/2016 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Dec 12, 2016 5:44 pm Titlul subiectului: Configuratie difuzoare Ford Focus MK3 |
|
|
Salutare tuturor,
De curand sunt fericitul posesor al unui Ford Focus 3 Hatchback din 2011.
O masina foarte buna, insa, la putin timp dupa cumparare mi-am dat seama ca difuzoarele din spate au o problema destul de mare cu sunetele de frecventa joasa. Practic, orice melodie cu putin bas genereaza un "carait" foarte enervant, chiar si la volum destul de mic. Momentan, ca sa pot asculta muzica, am setat bass-ul la minim din equalizer, insa rezultatul nu e foarte placut.
Decizia pe care am luat-o este sa rezolv problema si am senzatia ca singura solutie este schimbarea difuzoarelor (daca nu mai mult de atat). Acum, daca tot fac acest pas, vreau si sa stiu ca obtin un sunet de calitate, asadar vreau ceva mai bun decat difuzoarele mediocre (zic eu) pe care le am acum.
Sistemul audio este Sony cu 9 difuzoare (cate 2 pe fiecare usa si unul pe bord).
Din pacate nu sunt pasionat de domeniu si nu ma prea pricep, asa ca sunt destul de pierdut daca vad specificatiile difuzoarelor pe site-uri de specialitate si as aprecia o recomandare din partea voastra. Prefer sa schimb cat mai putin, mai exact doar difuzoare si poate nu toate. Nu imi doresc un sunet deosebit de puternic (in niciun caz subwoofer), insa unul echilibrat.
Bugetul e undeva pana in 1000 de lei.
Sper ca am oferit suficiente informatii si ca ma puteti ajuta.
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
DSC
|
Trimis: Lun Dec 12, 2016 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca 16.5 pentru cele de jos. Banuiesc ca sunt aceleasi dimensiuni si pe fata, si pe spate. Nu insist sa il schimb pe cel de pe bord. Rezultatul e important. Daca pentru asta e nevoie sa le schimb pe toate pentru asta, e bine, daca nu, tot bine. Asta incerc sa aflu, pe cat posibil, de la oameni cu experienta  |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
DSC
|
Trimis: Mar Dec 13, 2016 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru recomandare.
Mi s-a mai recomandat si modelul de mai jos (Focal Access)
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Access-AC/165-AS/
Par destul de apropiate din mai multe puncte de vedere (specificatii, pret), insa pentru cele din urma am gasit si mai multe review-uri pozitive. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|