|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
z3rgiu
Data înscrierii: 12/Mar/2016 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm Mar 12, 2016 12:57 am Titlul subiectului: Configuratie Difuzoare Mitsubishi Lancer 2008 |
|
|
Salut,
As avea nevoie de ajutor pentru o configuratie de difuzoare ( 2 tweetere, 2 difuzoare usi fata, 2 difuzoare usi spate) pentru un mitsubishi lancer sedan 2008.
Mentionez ca vreau sa schimb playerul OEM cu o navigatie cu sistem de operare android cu Pmax: 45W x 4 . http://www.iceboxauto.com/mitsubishi-lancer-m037
As dori sa montez niste difuzoare cat mai puternice si care sa dea un sunet de calitate fara a fi nevoit sa montez amplificator. Nu am un buget exact, eventual as vrea 2 variante de pret, una de top, alta la un nivel mediu. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Mar 12, 2016 2:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Altul..
Difuzoare cat mai puternice..si dai in ele cu 15 w =fail. Daca nu vrei amp ai nevoie de dif cat mai slabe si cu sensibilitate cat mai mare. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|