|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Manole Andrei
Data înscrierii: 14/Oct/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Oct 14, 2013 10:48 am Titlul subiectului: Configuratie Ford Fiesta 2007 |
|
|
Salut,
Sunt nou aici, as vrea sa va cer cateva sfaturi despre un sistem audio pe care as vrea sa il pun pe masina.
M-am gandit la o configuratie cam asa:
4 difuzoare ovale de pus pe cele 4 portiere - 3 cai - Alpine
Amplificare 4 canale - Alpine
Subwoofer cu amplificare/fara amplificare de dimensiuni medii - Apline
Knob dedicat pentru volum subwoofer
Procesor de sunet - Alpine
Navigatie Auto - Alpine
Condesator 1F
Izolare fonica pe cele 4 portiere + portbagaj+ plafon
Buget : 4500-5000 Ron
Am vazut cateva produse si am zis sa merg pe linie Alpine.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru timpul vostru. Apreciez ajutorul acordat unu incepator ca mine  |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Lun Oct 14, 2013 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut
In primul rand dc vrei sa pui difuzoare ovale in portiere? din difuzoare ovale poti scoate ceva bass dar daca ai sub ce rost mai are, si mult mai bine ar fii sa pui difuzoare sistem.
ca difuzoare mai bine mergi pe focal,hertz,helix,dls sunt peste alpine.
ca amplificare medii/bass si subwoofer poti merge foarte ok pe alpine ca sunt scule bune.
condensator nu are rost sa pui .... mai bine mai pui o baterie si ai terminat
Dar pt ce vrei tu sa faci nu cred ca te incadrezi in bugetul ala daca le vrei noi _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|