|
|
|
Autor |
Mesaj |
georgescunanu
Data înscrierii: 11/Aug/2014 Mesaje: 3 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun Aug 11, 2014 9:21 pm Titlul subiectului: configuratie ford focus mk2(facelift) |
|
|
salut baieti ma intereseaza sa imi achizitionez un amplificator + subwoofer
nu ma pricep nu vreau ceva extravagant ... am buget de 700 lei . nu ma deranjeaza nici varianta SH. orientati-ma spre ce sa ma duc ...sunt nou in asa ceva . |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Aug 11, 2014 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai intai trebuie sa ne spui daca ai un cd player aftermarket la care se poate conecta o statie sau va trebui sa folosesti un adaptor hi-low
In banii astia cel mai bine cauti un basspack sh, scapi chiar pe la 4-500 lei daca nu ai mari pretentii si nici difuzoare care sa aibe un volum prea ridicat. In tipul ala de masina nu ai nevoie de puteri mari decat daca vrei sa stie lumea cand intrii pe strada (: _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
georgescunanu
Data înscrierii: 11/Aug/2014 Mesaje: 3 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mar Aug 12, 2014 1:15 am Titlul subiectului: . |
|
|
nu ,am cd player original ford 6000 ,da ma multumesc cu ceva ok sa se auda bine nu vreau exagerat de puternic,dar cat de cat calitativ |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|