|
Autor |
Mesaj |
Comsec
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 15 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:16 pm Titlul subiectului: Configuratie GOLF 3 / 2 usi |
|
|
As dori si eu sugestii ptr o configuratie, simpla dar placuta ptr un golf 3/ 2 usi pe care as dori sa o achizitionez de la "be loud" .
Nu vreau difuzoare decat : 2 pe cele 2 usi si 2 pe bord. Adica respectand configuratia din fabrica.
De asemenea nu sunt adeptul bassului extrem, ptr mine conteaza un sunet clar cu raspuns bun.
Va multumesc anticipat.
PS: Am vazut mp3 playerul Sony CDX-GT410U. Desi nu mai sunt fan Sony de mult, ma incanta ideea de usb stick. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:19 pm Titlul subiectului: Re: Configuratie GOLF 3 / 2 usi |
|
|
dimensiuni si buget te rog. |
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer , o sa cobor acum sa masor. Dimensiunile nu le stiu.
Este un model mai vechi 92-93 2 usi CLi.
Bugetul cred ca e in jur de 10 mil cu tot cu mp3 player. Dar il pot depasi , nu asta e problema. Doar ca nu vreau tigai, vreau un sunet de calitate (atat cat se poate pe masina asta)
PS: Usi : 165 mm | La bord nu am putut masura, trebuie sa desurubez pe acolo si nu prea ma pricep. Cred ca maxim 130 mm |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
"sistem difuzoare 2 componente" inseamna 2 difuzoare sigur?
Adica din ce mi-ati aratat voi, totul vine cu 2 difuzoare sau un singur difuzor este la acel pret?
Imi pare rau poate suna prostesc ce am intrebat mai sus. Dar nu ma pricep deloc la masini si scule ptr masini.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
tot ce tine de difuzoare se vand la dublu... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:51 am Titlul subiectului: |
|
|
In afara de difuzoarele subwoofer... astea sunt la bucata.
Comsec -> intr-un sistem de difuzoare pe 2 cai ai 4 componente - 2 woofere si 2 tweetere. |
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
absolut la fel... unul are USB si celalalt display-ul grafic mare si panoul rabatabil.
Dar din moment ce te intereseaza slot-ul USB si trag concluzia ca vei asculta mp3-uri, de ce sa ne mai facem probleme cu calitatea ?
Diferenta intre mp3 128 kbps si CD audio poate fi auzita si pe playere medii cum sunt astea doua. |
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | absolut la fel... unul are USB si celalalt display-ul grafic mare si panoul rabatabil.
Dar din moment ce te intereseaza slot-ul USB si trag concluzia ca vei asculta mp3-uri, de ce sa ne mai facem probleme cu calitatea ?
Diferenta intre mp3 128 kbps si CD audio poate fi auzita si pe playere medii cum sunt astea doua. |
Imi pare rau, plecat fiind am lasat totul intr-un punct mort, prin urmare o sa ma reorientez pe la shopul vostru.
Ca raspuns la ce ai spus mai sus. Niciodata nu m-am referit la calitate adevarata vb despre mp3. La usb stick urile care sunt acum de 4 gb poti pune 100 de wma. Sunt acele lossless uri, .flac si alte formate, care suna impecabil, parerea mea, pe care le poti face wma fara pierderi de calitate.
Mp3 este o alternativa proasta oricum, iar pe siteurile adevarate, cu muzica buna, totul este lossless. Cum dispun de 50 de gb lossless, era o idee, mp3 playerul cu usb |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine ce spui tu dar ma indoiesc ca playerele redau formatele lossless. De exemplu 88RS-ul meu stie AAC dar e specificat undeva la sfarsitul manualului ca NU si profilul AAC Lossless...
O sa incerc cu WMA lossless dar ma indoiesc.
De FLAC, ACE etc nici o sansa, n-am auzit de playere care sa stie...
Ce gen de muzica ai in aia 50 gb?  |
|
Sus |
|
 |
Comsec
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | Suna bine ce spui tu dar ma indoiesc ca playerele redau formatele lossless. De exemplu 88RS-ul meu stie AAC dar e specificat undeva la sfarsitul manualului ca NU si profilul AAC Lossless...
O sa incerc cu WMA lossless dar ma indoiesc.
De FLAC, ACE etc nici o sansa, n-am auzit de playere care sa stie...
Ce gen de muzica ai in aia 50 gb?  |
######################################
Gata, imi cer scuze ca a durat atat. Azi fac comanda ptr
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX653/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_100_CA1/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4800MP/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB568RUSB/
Aici sunt indecis.
As dori totusi un numar de telefon, sa puteam discuta 5 minute in privinta playerului . Mai ales ca nu pot pleca de acasa , avand in vedere ca am un proiect de terminat. Asta inainte sa completez formularul.
Din cate stiu eu, orice format lossless gen flac, aac lossless se pot converti in wma fara nici un fel de pierdere. Mai sus nu m-am referit la un player care sa suporte flac ci la sursa nelimitata de lossless care exista pe net, fara sa mai fii nevoit sa cumperi cd-ul original ptr calitate.
Ultima modificare efectuată de către Comsec la Lun Apr 23, 2007 11:23 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: |
Comsec -> intr-un sistem de difuzoare pe 2 cai ai 4 componente - 2 woofere si 2 tweetere. |
pe langa asta ai si filtrii (LPF, HPF)  |
|
Sus |
|
 |
|