|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Robert Marooni Pasionat

Data înscrierii: 08/Feb/2012 Mesaje: 84 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 08, 2012 5:44 pm Titlul subiectului: Configuratie Golf 5 |
|
|
Ma poate ajuta cineva cu o configuratie pentru un Golf 5? Masina este de la firma si are un sunet destul de slab, dar cum o sa fie a mine cel putin un an, atunci m-am gandit sa imi sporesc usor confortul auditiv.
Buget: 1500 - 2000 RON.
Credeti ca un sub activ ar fi o idee buna (ma gandesc la spatiul din portbagaj)?
Credeti ca ar imbunatati cu ceva daca as antifona si usile?
In general ascult muzica simfonica si mi-a spus cineva ca pentru acest gen de muzica e nevoie de o configuratie aparte, axata pe fidelitate si nu pe putere.
As aprecia foarte mult ajutorul.
Multumesc anticipat.
Robert |
|
| Sus |
|
 |
Robert Marooni Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Feb 10, 2012 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Din configuratiile pe care le-am instalat pana acum niciodata nu am mers pe gama Access amplificata. Daca vrei sa amplifci ceva de la Focal noi iti recomandam sa mergi pe Polyglass dar cu astea cam sari de bugetul tau.
Uite ce iti propun:
Boxe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_2.16/ ---- le-am instalat pe amlificator si se aud foarte bine
Amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_2500/
Subwoofer : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/ICE_CUBE/Ice_Cube_108A/ --- diferenta dintre 108A si 108P este ca unul este activ si celalalt pasiv
Total 1465 lei.
Un cost estimativ pentru manopera si conectica necesara (costul este aproximativ si poate sa difere de costul final) :
Boxe fata amplificate : 105 lei
Montat amplificator : 105 lei
Montat si reglat subwoofer activ : 35 lei
10 m cablu difuzoare : 50 lei
Inele pentru difuzoare : 55 lei
Kit amplificator : 100 lei
Daca ai player-ul de fabrica sau un player fara iesiri RCA mai ai nevoie de un adaptor de semnal (high-low) ---- pret cu tot cu instalare : 75 lei
Noi iti recomandam sa faci si o antifonare, este foarte utila mai ales daca vrei sa ai un sunet de calitate si nu doar zgomot.
Pentru doua usi ai nevoie de aproximativ 2 mp. Asta inseamna cam 225 lei + 110 lei manopera. |
|
| Sus |
|
 |
Robert Marooni Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 10, 2012 8:38 pm Titlul subiectului: Multumiri |
|
|
| Multumesc mult pentru raspuns. Apreciez ajutorul. |
|
| Sus |
|
 |
Robert Marooni Pasionat

|
Trimis: Dum Feb 19, 2012 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problem solved:
Hertz Dieci DSK 165 spate.
Focal Polyglass 165 VR pe fata.
Amplificator Focal Solid 4.
Sunt uimit de rezultat si am realizat ca nu mai am nev de Sub - vibreaza scaunul sub mine cand ridic volumul si asta inainte sa apara distorsiunile sau vibratiile in usa.
Hertz se aude foarte frumos si cald, dar Focalul este ceva mai clar pe medii si inalte. E drept ca este si dintr-o gama superioara.
Au mai ramas de insonorizat usile.
Ca sa ma incadrez in bugetul stabilit, a trebuit sa fac o investitie initiala mai mare si sa cumpar ceva mai multe echipamente: 3 x Focal Solid 4, 1x Focal Solid 2, 2 x Acces 130 A1, 1 x Sub Acces 25 A1, 1x Focal Solution 25 A1, 1 X Focal Polyglass 165VR, 1 x Hertz Dieci DSK 165, ceva set-uri de cabluri, un Player Alpine 9882Ri (sh) si un Amp JBL 754 (sh).
Ca si pret/bucata, am iesit excelent, iar o parte din surplusul de echipament l-am vandut deja.
Restul sunt la bursa auto.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si auditie placuta.
Robert |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|