|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
PleauPleau
Data înscrierii: 11/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 12:10 am Titlul subiectului: configuratie GOLF IV |
|
|
am pe masina asa:
pioneer deh-2900mp si
4 sisteme de la alpine din seria E(mai precis spe17cs).
masina e un golf iv variant(deci e ok tranzitia spre habitaclu).
asc numa rap(nu prostii comerciale d-astea ci greutati old school beaturi grele cu bass greu:))) ) si vreau recomandari pt amp + subwoofer.
vreau ceva asa nici foarte foarte nici prea prea.
bugetul undeva incepand de la 7 pana la 9 max 10 mil.
ma gandeam la ceva de genu :
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1200B/
cu
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO2060/
accept orice fel de sfaturi.mai ales daca ati avut de aface cu acest gen de masina si stiti ce ar suna bine in portbagaj. |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Posibil sa aberez, dar cred ca suna mai bine o incinta sealed intr-o masina monovolum, decat un BR. _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 3:18 am Titlul subiectului: |
|
|
o incinta bass-reflex va suna mai tare decat una sealed, castigul unei incinte BR fata de un sealed pe aceeasi configuratie fiind de aproximativ 3dB. Poate nu vi se pare mult dat exista o regula care spune ca pt fiecaer 3 dB trebuie sa maresti puterea amplificarii cu 100%.
DAR, asta nu inseamna ca un sealed va suna mai rau ca un BR. Din contra un sealed suna mai controlat, coboara mai jos si este mai liniar in frecventa.
Iar ca raspuns la intrebarea ta:
eu persoanl pt genul de muzica pe care il asculti tu as alege un BR gto 1204BR amplificat de un GTO 75.2 mi se pare ok |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|