|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
n3mur1t0r
Data înscrierii: 29/Aug/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Sep 05, 2011 12:42 am Titlul subiectului: Configuratie Golf VI |
|
|
Salut,
Am un Golf VI cu head-unit-ul din fabrica RCD 210 si 4 difuzoare in fata (2 normale si 2 tweetere).
As dori sa-mi achizitonez un CD-player cu USB. Am auzit ca Pioneer ar fi cam cele mai bune si m-am oprit la DEH-2300UBB, deoarece are aceleasi culori cu cel din fabrica.
Aveti alte recomandari? Credeti ca ar trebui sa schimb difuzoarele din fata / sa adaug si difuzoare in spate? Daca da, aveti cumva idee ce dimensiune au? Problema ar fi ca nu cred ca sunt trase cabluri la usile din spate din ce am mai citit pe forumuri, desi sloturile, atat pentru tweetere cat si pentru difuzoare normale, exista.
Va multumesc pentru raspunsuri,
Alex. |
|
| Sus |
|
 |
iulian.dumitru
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
In legatura cu schimbarea player-ului varianta aleasa e foarte ok,iar pe spate difurile sunt de 16,5cm si da,nu sunt cablate. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 23, 2011 8:22 pm Titlul subiectului: Re: Configuratie Golf VI |
|
|
| n3mur1t0r a scris: | Salut,
Am un Golf VI cu head-unit-ul din fabrica RCD 210 si 4 difuzoare in fata (2 normale si 2 tweetere).
As dori sa-mi achizitonez un CD-player cu USB. Am auzit ca Pioneer ar fi cam cele mai bune si m-am oprit la DEH-2300UBB, deoarece are aceleasi culori cu cel din fabrica.
Aveti alte recomandari? Credeti ca ar trebui sa schimb difuzoarele din fata / sa adaug si difuzoare in spate? Daca da, aveti cumva idee ce dimensiune au? Problema ar fi ca nu cred ca sunt trase cabluri la usile din spate din ce am mai citit pe forumuri, desi sloturile, atat pentru tweetere cat si pentru difuzoare normale, exista.
Va multumesc pentru raspunsuri,
Alex. |
acel player de la pioneer care ai de gand sa il cumperi nu e mare chestie fata de cel din fabrica. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|