Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie LOGAN

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Dante24

Data înscrierii: 28/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: Configuratie LOGAN Răspunde cu citat (quote)

Oameni buni ce boxe imi recomandati ptr un LOGAN , spate, de 16-17 cm, din pacate nu prea dispun de bani, ca si toata lumea vreau ceva sa se auda bine(MTX, Infinity, Magnat,DLS.. voi le stiti mai bine ) si care eventual pot fi amplificate mai incolo, am un Mp3 Player Kenwood 4x28 RMS. http://www.kenwoodildarom.ro/produs.php?doc=14 , sper sa nu fac reclama Very Happy.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Re: Configuratie LOGAN Răspunde cu citat (quote)

ia in calcul si:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_426/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Power/P652/
sau:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_652/

eu le-am pus in ordinea preferintelor mele, venind pe spate, eu as alege DLS, chiar daca au sensibilitatea declarata destul de mare, suna mai "domol" (pe partea de inalte, pe partea de basi suna mai mult decat ok) decat celelalte, ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un avantaj, sunetul ideal (pentru sofer+pasager fata) cauta-l sa aibe un procentaj 80%/20% fata/spate. deci pune mare accent pe fata, nu pe spate.

difuzoarele de mai sus merg linistit amplificate, daca nu ai subwoofer (si nici planuri entru asa ceva, daca ai in plan sau ai deja, gandeste-te serios sa investesti mai mult in fata si deloc in spate) se merita amplificate DOAR daca vei amplifica si fata. ce ai in fata?
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

voi face si eu o recomandare - insonorizeaza usile fata si difuri mai bune pe fata si cu un amplif o sa ai un sunet bun, poate chiar nu o sa ai nevoie de subwoofer (in functie de preferintele tale muzicale)
baga bani in difurile fata acum. daca nu iei acum difuri mai bune pe urma o stai cu ele sa le vinzi si vei pierde si timp si bani, asa ca mai stringe bani. oricum decizia iti apartine
Sus
Dante24

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc ptr recomandar , pai si atunci pe fata ce as putea pune, in orice caz presupun ca sistem, eu as fi ales sistemul de 16cm de la Clarion, voi c spuneti ?
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit ca sunt bune sistemele de la clarion sau coustic.
Poti alege oricare dintre astea doua : )
Sus
Dante24

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc baieti ptr recomandari. Astept sa mai strang bani si iau si pe fata si pe spate , daca e. 10x Salutare Rolling Eyes
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

no problem Razz
Sus
Dante24

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si se stie ca de le iau de la baietii de la Be Loud Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum