Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

configuratie opel astra g 2004

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
dradrianinho

Data înscrierii: 05/Feb/2008

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 4:38 pm    Titlul subiectului: configuratie opel astra g 2004 Răspunde cu citat (quote)

Salut.vreau si eu o configuratie boxe fata spate player si subowoofer amplificator cabluri toate chestiile astea.astept cat ,
Mai repede.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sĂŁ ai de așteptat mult și bine!
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 10:28 am    Titlul subiectului: Re: configuratie opel astra g 2004 Răspunde cu citat (quote)

dradrianinho a scris:
Salut.vreau si eu o configuratie boxe fata spate player si subowoofer amplificator cabluri toate chestiile astea.astept cat ,
Mai repede.

daca ai spune si ce buget ai?ce compenente ai deja si mai important cum vrei sa se auda.

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred cĂŁ are nimic cĂŁ a cerut de toate dar nu a dat pic de detalii.
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca vrea sa se auda bine asa cum vrem cu totii..totusi o mana de ajutor pana nu zici un buget maxim nu poti primi
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2014 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu toții vrem sĂŁ se audĂŁ bine dar fiecare are alte pretenții. Mai sunt pe aici pe forum interesați de ce le tremurĂŁ prin rabla sau cum flexeaza parbrizul Ăźn loc de calitatea sunetului.
dradrianinho

Data înscrierii: 05/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2014 11:01 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Um buget nu conteaza f mult eu am mai av helix pe I alta masina sa zicem undeva la 500 de euro buget
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum