|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
donotforget_1
Data înscrierii: 04/Ian/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 04, 2013 2:15 am Titlul subiectului: Configuratie pentru Ford Fusion - 2008 sistem audio |
|
|
Salut,
Sunt nou pe acest forum, as avea nevoie de cateva informatii cu privire la un sistem audio pe care as vrea sa il pun pe masina scrisa in "Subiect"(Ford Fusion din 2008). As vrea sa imi pun un subwoofer+statie si pentru o clartiate mai buna a sunetului sa imi schimb si boxele de pe masina.
Am o vaga idee despre cum trebuie conectate toate intre ele, m am interesat despre subwoofer si statie cam care ar fi parametrii dupa care sa ma uit, insa fiind porbagajul parte din masina, nu stiu ce configuratie s-ar potrivi. Vreau sa am un subwoofer in cutie, nu cilindric, care pentru o putere de 250-300 W sa am o amplificare pe 2 canale, in punte sa ajunga la un 300-320W. As fi foarte curios daca are cineva o configuratie buna pentru acestea doua, si pe langa asta, ce boxe as putea sa pun pe masina.
Mentionez ca as vrea sa fie caile separate, sa am medii-joase in partea inferioara a masinii si inaltele langa manerul de deschidere a usii, iar pentru o performanta destul de buna trebuie sa investesc destul de mult si in asta.
Evident ca v-a trebui sa imi iau si un casetofon de masina, ma gandeam la un casetofon Kenwood, din ce stiu sunt cam cei mai buni la capitolul asta, si ca si subwoofer cu amplificare, sa fie Alpine. Cat despre boxe deocamdata nu stiu mare lucru.
As aprecia daca ar putea cineva sa impartaseasca din experianta lui cu astfel de masini si sa imi spuna cam ce sa aleg si in functie de ce.
Mentionez ca bugetul este pe cat calculat deoarece am de cumparat destule pentru acest sistem.
Multumesc anticipat  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Lun Ian 07, 2013 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Cati bani +- esti dispus sa investesti? _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|