| |
| Autor |
Mesaj |
brandonel
Data înscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 1:06 am Titlul subiectului: configuratie pentru Seat Leon 2 |
|
|
salut,
in mai putin de o luna imi vine si mie masina, un Seat Leon 2.
inainte am avut un Golf 5, si ma tot gandeam sa-mi pun sunet de calitate pe masina, insa... n-am apucat
asadar... pentru Leon, ma gandeam la o configuratie de genul:
amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_755.6/
subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BR/
boxe: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTO/GTO607C/
mentionez ca nu as vrea sa schimb unitatea centrala cu care vine masna (am auzit ca ar fi clarion - cd&mp3), din motive estetice. Cred ca se poate gasi o solutie ca sa cuplez amplificatorul, nu?
asadar, astept pareri si propuneri.
va multumesc.
PS: pe langa kit-ul de cabluri, care cu cat mai groase, atat mai bine, ce altceva as putea face ca sa se auda bine in masina? (antifonare usi?) _________________ keep it green  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 6:45 am Titlul subiectului: |
|
|
sistemul ales de tine este destul de bun .... ca alegere si potrivire is bune .. ca gusturi ... tu stii ce vrei de la muzica !
pe langa cabluri groase ( pt alimentare ... RCA ecranate ... si niste trasee schimbate - amp difuri .. cabluri bune ... tiar mai treb un condeu + o instalare corecta si o setare a statiei si mai corecta + prindere corespunzatoare a difului in usa +insonorizare )
da poti sa lasi unitatea centrala dar vei folosi adaptoare high low ( legate mai app de HU .. cu cat mai app cu atat mai bine ) !
totusi dc este vb doar de estetica ... eu zic ca ai sa gasesti ceva care sa se potriveasca in bord ... adaptoare pt comenzi se gasesc precum si masca pr bord ... asta tio spun in cunostintza de cauza ... HU schimba tot ... acelasi sistem pe un HU stok ... nu se compara pe un HU ... chiar si unu de 5 mil ! ai plus de sq si de putere !
numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
brandonel
|
Trimis: Vin Iun 01, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: sfaturi... |
|
|
merci pt sfaturi...
daca tot ai pomenit de condensator, adaptoare si insonorizare... ai putea sa-mi dai niste link-uri? (produse de pe acest site, eventual)
merci mult de tot inca o data.
PS: nu vreau sa cheltui o avere pe sistemul audio, asa ca la inceput voi merge cu head-unit-ul original (care nu cred ca e chiar asa de slab), si voi incerca sa fac o insonorizare cat mai buna. _________________ keep it green  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
brandonel
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 7:53 am Titlul subiectului: |
|
|
brandonel ... so stapanesti sanatos ... fara evenimente neplacute !!!
condensatorul ajuta sistemul pe maxime de consum ( pe varfuri de bass ampul papa f mult curent ... pe care instalatia stok a masinii no poate oferi )
adaptoare ... sunt de parere ca cel mai scump este si cel mai bun ... poate gresesc ! teoretic ai nevoie de 3 astfel de adaptoare ... 2 pt cele 4 canale pe care o sa ai difuzoare ... pt a pastra faderul .. si ink un adaptor pt subwoofer ...
succes !!! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
brandonel
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:58 am Titlul subiectului: Re: detalii... |
|
|
ce ai citat tu acolo, se refera la nivelul de intrare si cel de iesire. adaptorul acela nu are nici o treaba cu difuzoarele, ci se conecteaza intre player si amplificator, in locul difuzoarelor stock. cei 35W rms pe care-i suporta, se refera la puterea playerului, care nu trebuie sa treaca de acea valoare. nici o sansa sa se intample acest lucru, asa ca stai linistit. cu alte cuvinte, nu trebuie sa dai mai mult de 35W in acest adaptor DIN player. el transforma W playerului, in semnal low-level de 2V, care vor fi semnalul amplificatorului. acesta va amplifica difuzoarele.
cat despre numarul de adaptoare necesar, ajung 2, subwooferul va avea acelasi semnal cu difuzoarele spate. un adaptor e stereo, deci 2 adaptoare acopera toate 4 canalele, iar subwooferul isi poate lua semnal tot de la canalele spate. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
brandonel
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 10:05 am Titlul subiectului: Re: condensator |
|
|
ori dietz ori stinger. sunt cam la fel. adica bune. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 2:56 pm Titlul subiectului: Re: condensator |
|
|
| asus a scris: | | ori dietz ori stinger. sunt cam la fel. adica bune. |
nu chiar ...eu tocmai mi-am luat o mare tzeapa cu un cablu pt difuzoare de la stinger. am dat pe el 130 lei si nu este din cupru
on topic ...as alege dietz  |
|
| Sus |
|
 |
|