|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
viperfx15
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 07, 2013 10:10 pm Titlul subiectului: Configuratie Peugeot 307 |
|
|
Masina: Peugeot 307 SW, 2007. Echipare audio stock.
Ce vreau? Un upgrade la sonorizare. In mare as vrea sa arate cam asa: HU + amp + boxe fata + boxe spate. Fara subwoofer.
Ce astept de la noua configuratie? Sa se auda bine, clar si tare. Stiu ca fara subwoofer, la capitolul bass nu pot sa cer prea multe. Dar in afara de asta, vreau sa pot asculta la volum ridicat fara sa zbarnaie, fara sa paraie si fara sa distorsioneze nimic. Dar in acelasi timp nu intentionez nici sa ma duc la vreo competitie de profil si nici sa dau 1000ron pe o pereche de difuzoare.
Ma intereseaza in primul rand propuneri/recomandari la cap. difuzoare si amplificator.
Dimensiunile pe masina sunt: 13cm pe spate si 16,5cm pe fata.
Pe fata am loc dedicat separat (pe bord) pt tweetere, dar la astea nu stiu dimeniunea...
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Iun 24, 2013 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Te rog sa precizezi si in ce buget vrei sa te incadrezi ... |
|
| Sus |
|
 |
viperfx15
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 27, 2013 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa concretizez mai mult cererea, am inceput sa ma uit si eu pe site. Mi-am facut o lista cu posibile variante pentru fiecare locatie (usi spate, usi fata) pentru care astept parerile si recomandarile voastre.
O sa incep cu usile din spate. Dimensiunea pt difuzoare este 13cm, fara loc separat pt tweeter. Difuzoarele vor fi legate la un amplificator de cel putin 50W/canal (asta de avut in vedere la puterea difuzoarelor). Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre:
- Magnat Selection 132
- InPhase XT52 MKII
- MAC Audio Revolution X 13.2
- MTX T6C502
- GroundZero GZHF 552X
- Focal Polyglass 130 CVX |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|