|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dmx
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: configuratie pt Skoda Fabia 1.4 Classic |
|
|
Salut!
-Am o skoda fabia 1.4 (caroserie tip hatchback).
-An d fabricatie 2001
-Am un cd/mp3 player Sony Xpload CDX-GT200
-P fata am 2 boxe SSP1721
-P spate am boxele originale ale masinii
Nu sunt prea priceput in domeniu si as dori si yo o recomandare d sistem sub+amp care s'ar potrivi. Tin sa precizez k ascult exclusiv rap/hip-hop, deci imi trebuie bass puternic. As dori ceva la un raport bun calitate-pret. Vreau ceva decent. Astept sugestii. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Un bass decent intr-un pret decent pentru gusturile tale ai obtine cu un JBL GTO 1000B amplificat cu Magnat Rock 4000 sau Blaupunkt GTA 275.
Ceva si mai si ar fi JBL GTO 75.2 + JBL GTO 1204BR:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
1000B te-ar avantaja la spatiu, incape si in Peugeot 206 fara probleme. |
|
| Sus |
|
 |
dmx
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mi se pare k iese un pret bun din combinatia JBL GTO 1000B cu Blaupunkt GTA 275. As dori sa stiu dak si montati si cat ar mai costa montarea lor. De asemenea as dori sa stiu cum pot plati produsele cash, fara sa ma complic cu banci s.a.m.d. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|