Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie rezonabila...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
jericho

Data înscrierii: 15/Iun/2007
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:05 pm    Titlul subiectului: Configuratie rezonabila... Răspunde cu citat (quote)

Salut! Eu sunt mai nou pe acest forum si va spun din start ca nici nu sunt vreun priceput in ceea ce tine de domeniul audio... Tot ceea ce stiu e ca am o masina, nu eveche, are 1 an jumate, si mai am si un buget de 500-550 ron pentru un mp3player si o pereche de boxe fata.... Ceea ce m-ar interesa, ar fi sa aflu din partea voastra o configuratie care sa se incadreze in bugetul meu. Va mai spun ca nu sunt foarte exigent in ceea ce priveste calitatea sunetului dar orisicat, nu vreau sa arunc banii aiurea... Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta cu un sfat...
AzazeL!
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand ce masina ai ? eu iti pot recomanda HU - http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MP/
Dif- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ depinde ce boxe iti incap ......13\16.5 ........nu stiu ce masina ai ca sa ma pronuntz .....oricum m-am incadrat in buget Smile

jericho

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorry, am uitat sa mentionez... masina e un matiz si vreau boxe doar pentru fata.... si, cel mai important poate, nu caut sa fac discoteca in ea... Very Happy ...
AzazeL!
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci e buna configuratia Smile .....playerul ala si difuzoarele de 13 sistem Smile
narcis.petrache
Pasionat

Data înscrierii: 05/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am montate coustic cs652 pe acelasi player pe un logan. cred ca ar fi mai bine daca ai monta niste boxe pe 16.5, avand in vedere ca altceva nu vei mai monta, iar doar niste boxe de 13 nu cred ca te vor multumi. eu zic sa mergi pe cele de 16.5
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jericho

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult... Sincer, si eu ma gandeam tot la un player Pioneer insa habar n-aveam ce difuzoare sa pun.... din cate am inteles, ca sa pun dif de 13 pe fata, imi trebuie inele adaptoare ,nu? sper sa nu fie o problema...sau o cheltuiala prea mare.... Very Happy .. De altfel, in afar ca nu stau minunat cu banii, nici nu sunt un pasionat si nici nu am vreo scula de masina ca sa investesc prea mult.... Smile
narcis.petrache
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nush daca pt 13 iti trebuie adaptoare. vb cu cineva care are matiz si vezi de cat incap pe fata fara adaptoare. eu totusi iti recomand de 16.5 Very Happy
Sus
narcis.petrache
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite aici standardul pe matiz: http://www.pioneer.eu/files/SFYC/index9b74.html?action=getspeakers&sBrand=DAEWOO%20/%20CHEVROLET&iCarTypeID=961
Sus
jericho

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate ca, intr-un fel, mi-ar placea si mie ceva de 16,5... Very Happy ... Dar, pe de alta parte, nu vreau sa-mi zornaie tabla de pe masina , sa rada toti de mine... Very Happy
In alta ordine de idei, am inteles ca Pioneer ar vea ceva probleme cu receptia radio...Sincer, nu m-ar deranja foarte tare fiindca nu sunt foarte exigent dar am urmatoarea problema: pe masina nu am antena originala, am o antena "electronica", parca asa ii spune,... e vorba de cea lipita pe parbriz, deasupra oglinzii retrovizoare... credeti ca in cazul asta, receptia radio ar fi foarte suparatoare, chiar si pentru un non-exigent ca mine?

Ultima modificare efectuată de către jericho la Vin Iun 15, 2007 9:46 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
narcis.petrache
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu-ti zangane...nu au bas de subwoofer.Smile) se aud foarte bine pe player. nu te gandi la cine stie ce putere. mai mult calitate la bani putini.
Sus
jericho

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de antena ce zici?
narcis.petrache
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer, si eu am probleme cu receptia radio, dar o sa imi cumpar saptamana viitoare o antena interioara care am inteles ca are un amplificator incorporat. daca nu merge nici asa o sa fac rost de un amplificator facut de un electronist pe masa din bucatarie si sper ca macar asta sa dea rezultate. nu te gandi ca asta e chiar varza la capitolul radio, dar nu sta foarte bine atunci cand esti intr-o zona cu receptie mai slaba (mai departe de orase). o sa revin eu pe forum dupa ce incerc variantele de mai sus.
Sus
jericho

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, mersi mult.... sunt lamurit in mare parte de ceea ce voi face... intr-o saptamana sau doua o sa imi fac o programare sa pun pe masina ce mi-ati recomandat...pana atunci, daca ai elemente noi, astrept un semn de la tine... inca o data, mersi mult...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum