| |
| Autor |
Mesaj |
jericho
Data înscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 17 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:05 pm Titlul subiectului: Configuratie rezonabila... |
|
|
Salut! Eu sunt mai nou pe acest forum si va spun din start ca nici nu sunt vreun priceput in ceea ce tine de domeniul audio... Tot ceea ce stiu e ca am o masina, nu eveche, are 1 an jumate, si mai am si un buget de 500-550 ron pentru un mp3player si o pereche de boxe fata.... Ceea ce m-ar interesa, ar fi sa aflu din partea voastra o configuratie care sa se incadreze in bugetul meu. Va mai spun ca nu sunt foarte exigent in ceea ce priveste calitatea sunetului dar orisicat, nu vreau sa arunc banii aiurea... Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta cu un sfat... _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
jericho
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sorry, am uitat sa mentionez... masina e un matiz si vreau boxe doar pentru fata.... si, cel mai important poate, nu caut sa fac discoteca in ea... ... _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci e buna configuratia .....playerul ala si difuzoarele de 13 sistem  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am montate coustic cs652 pe acelasi player pe un logan. cred ca ar fi mai bine daca ai monta niste boxe pe 16.5, avand in vedere ca altceva nu vei mai monta, iar doar niste boxe de 13 nu cred ca te vor multumi. eu zic sa mergi pe cele de 16.5 |
|
| Sus |
|
 |
jericho
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi mult... Sincer, si eu ma gandeam tot la un player Pioneer insa habar n-aveam ce difuzoare sa pun.... din cate am inteles, ca sa pun dif de 13 pe fata, imi trebuie inele adaptoare ,nu? sper sa nu fie o problema...sau o cheltuiala prea mare.... .. De altfel, in afar ca nu stau minunat cu banii, nici nu sunt un pasionat si nici nu am vreo scula de masina ca sa investesc prea mult....  _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
nush daca pt 13 iti trebuie adaptoare. vb cu cineva care are matiz si vezi de cat incap pe fata fara adaptoare. eu totusi iti recomand de 16.5  |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
jericho
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate ca, intr-un fel, mi-ar placea si mie ceva de 16,5... ... Dar, pe de alta parte, nu vreau sa-mi zornaie tabla de pe masina , sa rada toti de mine...
In alta ordine de idei, am inteles ca Pioneer ar vea ceva probleme cu receptia radio...Sincer, nu m-ar deranja foarte tare fiindca nu sunt foarte exigent dar am urmatoarea problema: pe masina nu am antena originala, am o antena "electronica", parca asa ii spune,... e vorba de cea lipita pe parbriz, deasupra oglinzii retrovizoare... credeti ca in cazul asta, receptia radio ar fi foarte suparatoare, chiar si pentru un non-exigent ca mine? _________________ Get high on life....
Ultima modificare efectuată de către jericho la Vin Iun 15, 2007 9:46 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-ti zangane...nu au bas de subwoofer. ) se aud foarte bine pe player. nu te gandi la cine stie ce putere. mai mult calitate la bani putini. |
|
| Sus |
|
 |
jericho
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar de antena ce zici? _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sincer, si eu am probleme cu receptia radio, dar o sa imi cumpar saptamana viitoare o antena interioara care am inteles ca are un amplificator incorporat. daca nu merge nici asa o sa fac rost de un amplificator facut de un electronist pe masa din bucatarie si sper ca macar asta sa dea rezultate. nu te gandi ca asta e chiar varza la capitolul radio, dar nu sta foarte bine atunci cand esti intr-o zona cu receptie mai slaba (mai departe de orase). o sa revin eu pe forum dupa ce incerc variantele de mai sus. |
|
| Sus |
|
 |
jericho
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, mersi mult.... sunt lamurit in mare parte de ceea ce voi face... intr-o saptamana sau doua o sa imi fac o programare sa pun pe masina ce mi-ati recomandat...pana atunci, daca ai elemente noi, astrept un semn de la tine... inca o data, mersi mult... _________________ Get high on life.... |
|
| Sus |
|
 |
|