|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Nervozu
Data înscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2008 9:33 pm Titlul subiectului: Configuratie s320 :) |
|
|
salut. ma intereseaza sa pun pe un s320 din 98 un cd/mp3player. problema e cam asa. nu gasesc marimea protrivita de casetofon, consola fiind mai mare decat casetofoanele normale. unde gasesc ceva pe "marimea mea" ?
ma mai intereseaza un sub, dar nu prea ma pricep. ce trebuie demontat/montat pe masina, tapiserie, scaune...? in principiu cum se trec cablurile? se potrivesc boxele standard cu un sub?
nu vreau ceva foarte puternic nici ca sub nici ca amplificator. niste linkuri spre ce credeti ca ar fi ok sunt binevenite
multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 3:48 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu cei "s320" din pacate. mai multe detalii pt un raspuns......
la partea cu subul, cea mai simpla metoda este instalarea prin praguri de la usi, nu necesita mult munca.
un sistem bun si ieftin ar fi acesta
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be_loud_Bass_Pack_The_Rock_CST/
include tot ceti trebuie _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
| Sus |
|
 |
Nervozu
Data înscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
s320 arata cam asa.
dar subul ma obliga sa schimb si difuzoarele ? |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca difuzoarele pot tine pasul cu subul, nu te obliga.
Oricum, nimeni nu te opreste sa reduci nivelul subului pana cand nu acopera difuzoarele din fata. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|