|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gzhazh
Data înscrierii: 30/Oct/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Oct 30, 2008 8:41 am Titlul subiectului: Configuratie Seat Leon 1m |
|
|
Salut tuturor!
Sunt fericitul posesor al unui Seat Leon din 2002 (modelul vechi) si m-am saturat de muzica standard din el.
Este echipa cu casetofon AURA din fabrica, si are 4 boxe + 4 tweetere. Pe mine m-ar interesa sa fac urmatoarele schimbari:
-sa schimb casetofonul din fabrica cu un HU cd/mp3player. Aici criteriile sunt: iluminare rosie, masca neagra, fata detasabila.
-sa pun un amplificator si un subwoofer in portbagaj. Preferabil de tip cutie si nu tub, si nu trebuie sa fie foarte puternic ci sa completeze indeajuns frecventele joase.
Problema cea mai arzatoare e in felul urmator:
Ce echipamente cumpar astfel incat in boxele din usi sa imi redea medii, tweeterele sa imi redea inaltele iar bassul sa fie dat de catre subwoofer ?
Buget: 1000 ron.
Multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Oct 30, 2008 9:03 am Titlul subiectului: Re: Configuratie Seat Leon 1m |
|
|
| gzhazh a scris: |
Ce echipamente cumpar astfel incat in boxele din usi sa imi redea medii, tweeterele sa imi redea inaltele iar bassul sa fie dat de catre subwoofer ?
|
pentru asta sunt si concepute, n-ai sa auzi inalte tipatoare de la difuzoarele din usi, bass de la tweetere si voce de la woofer.
Tu vrei sa schimbi toata linia ( difuzoare + hu + woofer + amplif ) cu 1000 lei ? _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
gzhazh
|
Trimis: Joi Oct 30, 2008 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-ai inteles gresit, eu vreau sa schimb HU si sa adaug subwoofer si amplificator.
Eu ma refeream, ca as vrea ca difuzoarele din usi sa redea medii doar. Nu cum fac acum joase si medii. Si ma intrebam daca se poate cumva
Bugetul este pt HU + Amplif + subwoofer + cablaj. |
|
| Sus |
|
 |
gzhazh
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Asadar are cineva ceva propuneri ? E salariul pe vine... |
|
| Sus |
|
 |
mihail
Data înscrierii: 29/Apr/2008 Mesaje: 15 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| iti vor trebui filtre pentru sistemele fata si spate. Separa frecventele |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|