|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
DaniD
Data înscrierii: 01/Dec/2009 Mesaje: 32 Locație: Satu Mare
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 3:41 pm Titlul subiectului: Configuratie sistem complet Dacia Logan |
|
|
Salutare,
Am o Dacia Logan (sedan) KissFM din 2007 noiembrie in care mi-as dori un sistem de sonorizare mai performanta. In momentul de fata exista doar sistemul standard in masina (4x15W si CD/MP3 player Blaupunkt).
Ce mi-am imaginat eu?!:
-playerul vechi, neschimbat
-inlocuirea celor 4 boxe de 15W cu alti 4 coaxiale mai puternici (13cm)
-inca un set de boxe in usile din spate (prefer sa cumpar acele suporturi de boxe de la o reprezentanta Dacia, pt aspectul cat mai standard)
-o pereche de woofere in portbagaj, dar nu tub sau lada. As prefera sa nu pierd din spatiul din portbagaj, fiindca altfel "domnisoara" va fi foarte dezamagita )
Dupa cum mi-am imaginat eu, as monta acele 2 boxe in portbagaj in acel spatiu dintre bancheta din spate si aripa interioara de la roata spate.
Nu vreau sa castig nici un fel de concurs de sunet sau estetica, vreau doar sa se auda clar si frumos cu bass accentuat si la viteze mai mari, fiindca acuma se piarde sunetul muzicii pe langa sunetul de la motor si sunetul de mers si bineinteles as prefera sa scap cat mai ieftin.
Este realizabil acest lucru?
Posibil sa-mi dati o configuratie de la A-Z?
Multumesc anticipat
Cu respect,
DaniD
P.S. am citit multe posturi, am gasit multe informatii, de unele lucruri mi-am si dat seama, dar sunt afon pe tema asta, asa ca v-as ruga sa-mi raspundeti cat se poate de simplu ca sa pricep si eu  |
|
| Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
cateva sugestii :
1. Spune-le bugetul
2. 4 boxe + inca 2 inseamna ori amplificare ori legat in paralel deoarece nu ai 6 iesiri din casetofon
3. la sedane mai ales la logan trebuie putere pt a te multumi  |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 4:45 pm Titlul subiectului: Re: Configuratie sistem complet Dacia Logan |
|
|
-schimbi playerul,mai ales daca vrei sa ai control separat pe subwoofer sau alte chestii...amplificatorul intern la Blaupunktul ala e destul de slab
-difuzoare pe 16,5 pe fata(sistem,nu coaxiale) si daca vrei neaparat si pe spate pune niste ovale
-eu zic ca nu se merita sa mai pui inca un set de difuri si pe usile din spate(mai multe difuri nu inseamna neaparat ca se va auzi mai bine)
-la sub poti merge pe incinta sealed,ceva mai mic..de ex:un sub de 8' |
|
| Sus |
|
 |
DaniD
Data înscrierii: 01/Dec/2009 Mesaje: 32 Locație: Satu Mare
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e sa schimb si playerul 1500-2000 ron/total cel mult.
ms pt sugestii  |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Iti cumperi un HU decent cu vreo 100-150 euro, preferabil cu iesiri RCA ca sa-l poti adapta la o statie de 4 canale de vreo 150-200 euro, cabluri de alimentare si cabluri RCA de calitate(ca sa nu ai interferente) de vreo 30 euro, sistem de difuzoare de 16,5cm pe fata cu vreo 150 euro, inele MDF si insonorizare portiere minim 50 euro, difuzoare coaxiale ovale sau rotunde minim de 16,5cm pe polita spate montate cu inele MDF daca vrei sa ai portbagaj, sau daca te multumesti si cu mai putin loc in portbagaj, dar vrei sa ai un bas mai profund pui un subwoofer basreflex(sau sealed) decent cu vreo 150-200 euro, si renunti la coaxialele din polita si lesi doar gaurile(acoperite cu plasticile de protectie) pentru a comunica aerul miscat de subwoofer cu cabina. Faci socoteala si ajungi la 5-600 de euro varianta fara sub, sau 6-700 euro varianta cu sub, si sa nu uitam munca depusa pentru o instalare frumoasa si corecta. Si asta e inca un entry level sistem audio pe un Logan. De fabricanti nu am pomenit ca sunt multe si tie trebuie sa-ti placa cum arata si cum se aude pentru ca tu te vei intilni zilnic cu sculele respective. Tu alegi ce iti place! Bafta la cumparaturi si spor la lucru la montat.
Noroc. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|