|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alexutzuvl
Data înscrierii: 12/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 10:27 am Titlul subiectului: Configuratie Skoda Fabia |
|
|
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o configuratie pentru o skoda fabia ?
Nu dispun de un buget foarte mare...si tot ce stiu despre caracteristici este ca..boxele fata(din fabrica) au 16 cm iar pentru spate am un spatiu in care incap doar boxe de 10 cm.. ..ce ma sfatuiti sa fac...si foarte important..ce HU recomandati. Multumesc anticipat![/b] |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
atentie! adancimea de montaj a boxelor fata este mica < 6 cm. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
alexutzuvl
Data înscrierii: 12/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
shtiu..insa eu am o problema in a imi face o configuratie...:p
Asupra HU-ului ma hotarasem cu un sony gt310, insa din cate am vazut pe forum..lumea cam exlude sony din discutiile despre sisteme audio. Si a doua problema e ca nu shtiu ce boxe as putea sa imi pun pe spate astfel incat sa se auda bine..insa cred ca spatiul e mult prea mic si ar trebui sa ma conformez:(. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
focal au gama slim, hertz au gama slim {se cheama space}
sau poate iti explica dorin/sharkky daca poti castiga ceva adancime cu inele MDF, adaptand insa fetele de usi pentru asta.
iti recomand sa vorbesti cu bogdan2670, are o fabia cu un sistem audio beton, premiat emma, te poate ajuta cu multe sfaturi.
bafta _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|