|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bashtardo
Data înscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 2 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 10:17 pm Titlul subiectului: Configuratie Solenza |
|
|
Hello,
as dori sa incep prin a va spune ca desi sunt nou pe acest forum va urmaresc de foarte mult timp mesajele si mi se pare super ca exista un astfel de loc unde oameni care au experienta pot face schimb de impresii cu incepatori cum sunt eu. Numele meu este Iosif Sass, am 23 ani si tocmai am achizitionat o Dacia Solenza care va sosi in aproximativ 2 saptamani. Deoarece este prima mea masina si eu de fel sunt mai atehnic in acest domeniu m-am hotarat sa va cer opiniile in legatura cu partea de sonorizare. Doresc sa achizitionez un sistem audio compus din 4 difuzoare + Mp3 care sa poata fi montat pe locasurile standard din masina fara modificari si sa obtin un sunet decent, nu doresc bass puternic sau alte chestii de genul acesta ci doar un sunet clar, corect si echilibrat cat de cat. Deasemenea doresc sa obtin un mai bun echilibru intre difuzoarele fata si spate deoarece cu cartoanele alea originale din fata nu se prea aude nimic. Singura idee care o am deocamdata ar fi urmatorul aparat: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/BLAUPUNKT/anta_Cruz_MP36/ . Nu stiu daca este bun de ceva insa mi se pare ca ar arata ok la bordul masinii si e si rezonabil ca si pret deoarece nu prea sunt dispus sa dau 6 - 700 RON pe un HU ptr. ca in momentul de fata bugetul conteaza mult prea mult, am o limita de 900 - 1000 RON. In speranta ca voi primi cat mai multe sugestii si impresii va multumesc anticipat.  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Bashtardo
Data înscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 2 Locație: Sibiu
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand vreau sa v multumesc ptr. sfatul dvs. In legvatura cu difuzoarele as dori sa stiu daca cele recomandate se potrivesc fara modificari pe fata si daca se mai poate folosi masca de pe masina. Doresc sa nu se vada ca am boxe deoarece tin masina in fata blocului si nu e chiar cea mai buna zona acolo la mine. Alta intrebare ar fi daca e ok firma aceasta deoarece nu o cunosc si habar nu am cat de capabile sunt boxele acestea. V-as fi deasemenea recunoscator daca m-ati ajuta cu mai multe pareri in special legat de HU. Eu simpatizez scula de la Blaupunkt prin prisma design-ului, este clasic si mi se pare ca se potriveste de minune cu bordul. Urmaresc in special aceasta chestiune ptr. ca am vazut mai multe masini cu super-scule care nu se integrau deloc in bord.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|