Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie sunet Daewoo Nubira 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
agbl

Data înscrierii: 25/Mar/2012

MesajTrimis: Vin Apr 13, 2012 8:21 am    Titlul subiectului: Configuratie sunet Daewoo Nubira 2 Răspunde cu citat (quote)

Salut,

In primul rand masina nu se mai schimba http://www.be-loud.ro/forum/sfaturi-cumparare-masina-t14364.html Very Happy

Am un daewoo nubira 2.
- pe spate: ovale GZRF69x + STP pe polita din tabla care le tine.
- pe fata: difuzoare stock 10/13, tweetere care au decedat. Sad
- player: Alpine 111r 1 preout
- portierele le voi insonoriza cu Silent Coat, poate intreaga masina
- n-am amplificator

1) In prima faza, ar trebui sa-mi cumpar difuzoare fata. Ar fi destul de complicat sa pun de 16, pot sa ma descurc si cu 13? trebuie sa fie cat mai "sensibile" ca sa sune bine neamplificate? m-am gandit la:
- Focal Access 130 A1
- Hertz Dieci DSK 130.2
- altceva?

2) Daca nu voi fi multumit, urmeaza amplificare boxe spate. Aici astept sugestii pt amplificator (vezi si pct 3).

3) Daca tot nu voi fi multumit, ar urma un subwoofer de 8" sa nu renunt de tot la portbagaj. Ce recomandati? amplificatorul ar trebui sa fie ok si pt subwoofer. In cazul asta, va trebui sa schimb playerul sau sa amplific doar sub, fara boxele spate.

Buget 15-20-25 mil, in care vreau sa intre si kiturile cabluri, incinte si ce-o mai fi.

Thx!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2012 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Important intr-o configuratie este player-ul..deci dupa cum ai spus s-ar putea sa pui si subwoofer..din start playeru tau pica..iti trebuie ceva cu minim 2 preout-uri..al tau are doar unu..daca ramai doar cu amplificare difuzoare poti merge tot pe al tau..e de ajuns..decizia e a ta..Stima si sarbatori cu bine...
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2012 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am asa o impresie k o sa cam arunci banii pe fereastra..si sunt destui..
agbl

Data înscrierii: 25/Mar/2012

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2012 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

julyo13 a scris:
Important intr-o configuratie este player-ul..deci dupa cum ai spus s-ar putea sa pui si subwoofer..din start playeru tau pica..iti trebuie ceva cu minim 2 preout-uri..al tau are doar unu..daca ramai doar cu amplificare difuzoare poti merge tot pe al tau..e de ajuns..decizia e a ta..Stima si sarbatori cu bine...

Poate tin difuzoarele neamplificate si amplific doar sub. Merge?

tonu_adrian a scris:
am asa o impresie k o sa cam arunci banii pe fereastra..si sunt destui..

Multumesc pt raspunsuri.

De ce sa-i arunc? ca nu ii recuperez la revanzare? sau ca nu o sa am rezultate la fel de bune ca pe alte masini? asa e, dar daca schimb masina pierd prea mult.

Saptamana asta o sa montez pe fata niste DSK 130.2 si o sa incerc niste subwoofere ca sa-mi fac o idee ce putere vreau.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2012 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vrei sa faci un zarzavat ..cu difuri pe spate amplificate..pe fata ba stock sau ce mai vrei tu sa iei...

Pune pe fata de 16.5 daca poti...daca nu pune de 13 sistem..amplifica-le , eventual ia-ti un amplif mai potent in 4 canale..cu 2 amplifici fata si cu 2 in punte un sub..uita de difurile spate..si strange si bani de un player ceva mai bun.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum