Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie Symbol
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kido22 a scris:
Imi place mai mult cum se aude Alpine si punct. Este cu 300 RON mai ieftin, este muzical, calitativ, fiabil, la volum mic se aude foarte frumos, tehnologie mai buna.
Dynamicsurile sunt orientate spre SPL.Sunt 99.9% sigur ca singurul motiv pentru care ai trecut la Dynamics este pentru a obtine cativa db plus. Very Happy

Totul tine de gusturi...
Si eu am vazut ca type r-urile sunt laudate de foarte multa lume si intr-un timp chiar am vrut sa-mi achizitionez unul dar dupa ce l-am/le-am ascultat mi-am dat seama ca nu suna pe gustul meu. Intradevar sunt foarte bine construite, suna frumos dar trebuie sa fie doar pe gustul clientului!
P.S Daca vroia sa obtina mai multi decibeli mergea pe seria SPL si nu pe XTR cum a optat el.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iar eu sunt 99.8% ca nu le-ai ascultat pe aman2... Daca vii cu o comparatie sustineti-o prin argumente bine intemeiate, daca nu, nu te mai obosi amice sa tastezi aiurea...
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci cu ce e "mult mai ok" un xtr ? Shocked
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@kido22 hai sa nu o mai lungim aiurea si daca esti din bucuresti spre sf lunii te invit intr-un loc decis de comun acord sa asculti XTR-ul
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stii tu, mai e si chestia aia cu "gusturile", si te-am inteles.iti place mai mult cum suna Xtr.Eu ma legasem doar de faza aia ca "e mult mai ok" Xtr, intelegi? Si nu vorbesc aiurea, stiu ce spun.Mai intereseaza-te tu despre constructia celor 2 difuzoare si apoi mai vorbim
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca stii ce spui, te rog lamureste-ma, eu am intrebat 100 de persoane, din 100 de persoane 85 mi-au spus sa optez pentru XTR.... Am mers pe mana lor, eu am auzit R-ul si stiu ce poate face, eu am vrut ceva mai mult si am ales XTR.
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt din bucuresti, dar daca esti de acord, pe la sfarsitul lunii aprilie sa ne intalnim sa imi faci o auditie Wink
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Evident ca da, raman on pe topic in caz de orice, ar fii fost tare sa fii avut si tu un R sa fii facut o comparatie la "sange" Very Happy
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai chiar am un R, si nu il schimb prea curand Very Happy
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci sa vii cu el la tine Very Happy
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, dar deocamdata e totul "under construction" Very Happy
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si nu termini proiectul pana atunci? La ce stadiu te aflii si ce ai in "joc" pus ?
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Curentul imi lipseste.Bateria stock s-a dus dracu, era veche si mica.Si nu stiu ce mare branza o sa fac cu o baterie normala Sad
Sus
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu trebuie sa schimb bateria, cred ca azi ma duc sa-mi cumpar o varta, ceva cu un amperaj mai mare decat cea din fabrica.
kido22
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 13, 2012 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai acum de cat o ai? crezi ca ar face fata o simpla baterie varta? Shocked
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum