| |
| Autor |
Mesaj |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| kido22 a scris: | Imi place mai mult cum se aude Alpine si punct. Este cu 300 RON mai ieftin, este muzical, calitativ, fiabil, la volum mic se aude foarte frumos, tehnologie mai buna.
Dynamicsurile sunt orientate spre SPL.Sunt 99.9% sigur ca singurul motiv pentru care ai trecut la Dynamics este pentru a obtine cativa db plus.  |
Totul tine de gusturi...
Si eu am vazut ca type r-urile sunt laudate de foarte multa lume si intr-un timp chiar am vrut sa-mi achizitionez unul dar dupa ce l-am/le-am ascultat mi-am dat seama ca nu suna pe gustul meu. Intradevar sunt foarte bine construite, suna frumos dar trebuie sa fie doar pe gustul clientului!
P.S Daca vroia sa obtina mai multi decibeli mergea pe seria SPL si nu pe XTR cum a optat el. |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar eu sunt 99.8% ca nu le-ai ascultat pe aman2... Daca vii cu o comparatie sustineti-o prin argumente bine intemeiate, daca nu, nu te mai obosi amice sa tastezi aiurea... _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci cu ce e "mult mai ok" un xtr ?  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
@kido22 hai sa nu o mai lungim aiurea si daca esti din bucuresti spre sf lunii te invit intr-un loc decis de comun acord sa asculti XTR-ul _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Stii tu, mai e si chestia aia cu "gusturile", si te-am inteles.iti place mai mult cum suna Xtr.Eu ma legasem doar de faza aia ca "e mult mai ok" Xtr, intelegi? Si nu vorbesc aiurea, stiu ce spun.Mai intereseaza-te tu despre constructia celor 2 difuzoare si apoi mai vorbim |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca stii ce spui, te rog lamureste-ma, eu am intrebat 100 de persoane, din 100 de persoane 85 mi-au spus sa optez pentru XTR.... Am mers pe mana lor, eu am auzit R-ul si stiu ce poate face, eu am vrut ceva mai mult si am ales XTR. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt din bucuresti, dar daca esti de acord, pe la sfarsitul lunii aprilie sa ne intalnim sa imi faci o auditie  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Evident ca da, raman on pe topic in caz de orice, ar fii fost tare sa fii avut si tu un R sa fii facut o comparatie la "sange"  _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai chiar am un R, si nu il schimb prea curand  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci sa vii cu el la tine  _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, dar deocamdata e totul "under construction"  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si nu termini proiectul pana atunci? La ce stadiu te aflii si ce ai in "joc" pus ? _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Curentul imi lipseste.Bateria stock s-a dus dracu, era veche si mica.Si nu stiu ce mare branza o sa fac cu o baterie normala  |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu trebuie sa schimb bateria, cred ca azi ma duc sa-mi cumpar o varta, ceva cu un amperaj mai mare decat cea din fabrica. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai acum de cat o ai? crezi ca ar face fata o simpla baterie varta?  |
|