| |
| Autor |
Mesaj |
avensis04
Data înscrierii: 18/Iun/2010 Mesaje: 13 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 3:06 am Titlul subiectului: Configuratie Toyota Avensis |
|
|
Salutare , am mai deschis un topic la sectiunea "Difuzoare auto" ... si tot nelamurit am ramas .
Bun , masina este o Toyota Avensis 1.8 benzina , an 2004 , caroserie limuzina . Am mai intrebat si niste prieteni ... desigur parerile sunt impartite si din ce mi s-a propus ma gandeam acuma intre mtx si focal , bugetul este de 4000ron daca depaseste pot sa mai adug 1000 ron in cel mai rau caz . Eu am luat permisu de curand (1 luna) . Sistemul audio este stock . Nu vreau sa pun subwoofer , vreau claritate + calitate , nu sa imi sara numerele .
Bun iata la ce m-am gandit eu
Sistem boxe fata, spate :
Focal : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/K2_Power_165KR/
sau
Mtx : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/TXC6.1/
astea le-am gasit in afara cu 300$
Amplificator (nu ma pricep deloc la ele , dar cred ca asta ar fi ok pentru 4 boxe ~100W RMS/1boxa
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Focal/FP_4.75/
Si pentru insonorizare daca nu imi ajung banii pentru tot interioru , macar usile (fata,spate) .
Daca aveti alte configuratii mai bune sa-mi le ziceti (nu vreau subwoofer) Doar boxe pe fata si pe spate cu tweetere si sa le amplific , playeru o sa-l las pe cel din fabrica pentru ca mi-am luat un ipod ieri si o o sa-l folosesc la masina . Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am facut o alegere la boxe , mtx txc 6.1 . Acuma sa vad ce amplificator trebuie pentru ele , in 4ohm .
Mai am o dilema , puterea 150W RMS e per boxa sau sistem ? |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iun 21, 2010 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu are rost sa pui sistem si pe fata si pe spate.Mergi pe sistem pe fata si coaxiale pe spate.O singura boxa are 150W deci iti trebuie un amplificator mare de 150-200W pe canal
PS:Am reusit sa gasesc si eu boxele....interesant,arata bine,dupa ce le montezi sa revi cu impresii ca ma bate si pe mine un gand....  |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
|
| Sus |
|
 |
InFerNoS Pasionat
Data înscrierii: 15/Mar/2010 Mesaje: 89 Locație: Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Joi Iun 24, 2010 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa fi multumit de configuratie
Ultima modificare efectuată de către leone la Vin Iun 25, 2010 3:24 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 25, 2010 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta numesti post constructiv? |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Vin Iun 25, 2010 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai sa fi uimit exista pe piata Jl 450/4 V2 varianta pe care de altfel vrea sa o si aleaga.Si daca nu se mai gaseste,care e problema??????Keep it going..... |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Iun 25, 2010 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate ar fi mers pe fata si ceva gen Helix Competition, eu zic ca sunt demne de luat in considerare si amplificate activ. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Vin Iun 25, 2010 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aplificatorul l-am gasit la un pret ok 500$ . Cat despre difuzoare la inceputul lunii o sa dau comanda de ele si nu cred ca o sa arunc banii degeaba pe geam , eu am vrut doar difuzoare , amplificator , hu si insonorizare in banii astia . Mtx are sunetul mai agresiv (cum a zis si cineva mai sus) cat despre focal are sunetul mai fin (am ascultat niste focal-uri la un prieten) si eu cred ca e bine , agresiv si sunet fin . Daca gresesc sa ma corectati , din cauza asta am si apelat la voi . Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|