| |
| Autor |
Mesaj |
Deadly Pasionat
Data înscrierii: 26/Iul/2008 Mesaje: 71
|
|
| Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Mar Iul 14, 2009 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
totul mi se pare ok,doar o mica obiectie:nu lua tub
cauta un sub in incinta paralelipipedica |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Mie Iul 15, 2009 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Pigoo nu inteleg un lucru. De ce in portierele din spate nu pot pune aceleasi boxe ca si in portierele din fata ??? Si de ce nu e bun playerul ales de mine ??? Am avut o experienta foarte placuta cu un Pioneer DEH-2020MP. Tin sa precizez ca nu ma intereseaza absolut deloc receptia radio (care stiu ca este o problema la Pioneer). |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iul 16, 2009 6:02 am Titlul subiectului: |
|
|
pe fata am ales sistem 2 cai, iar pe spate coaxiale, asa se pun in general, daca vrei tu.... poti pune sistem si pe spate dar va trebui sa mai scoti din buzunar.
legat de player.. am precizat, era o alegere strict personala, poti lua orice, cam toate sunt la fel in bugetul ala. tine doar de gusturi... |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Vin Iul 17, 2009 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
N-a mai auzit chiar nimeni cum se aude o configuratie facuta pt. Bora ??? Am citit undeva ca ar cam zdrangani portierele. Asa este.
PS: Mai astept pareri. |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 04, 2009 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am razgandit. Nu vreau sa mai schimb difuzoarele din portiere pentru ca se aud destul de tare. Totusi, va rog sa-mi alegeti voi un amplificator si un subwoofer care sa coste in jur de 1000 RON.
PS: Nu vreau sa-mi tremure tabla prosteste, dar vreau un bass ca lumea. Eventual, sunt dispus sa mai cheltui ceva si pe insonorizare. Astept recomandari. Multumesc.  |
|
| Sus |
|
 |
Deadly Pasionat
|
Trimis: Lun Aug 10, 2009 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
O parere, ceva... ??? Multumesc.  |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Lun Aug 10, 2009 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut, din ce vad pe be-loud mi-a placut foarte mult acest sub+amplificator.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/SB30SPL_Bass_Pack/
Am auzit acest sub in realitate si chiar isi face treaba destul de bine pentr persoane ce doresc un bass calitativ si nu la multi bani. Il observ ca fiind la reducere deci foarte bine, te-as sfatui restul banlor sa-i pastrezi pentru insonorizarea portbagajului, si un kit de instalare. Asta e parerea mea, cer opinia celor de la be-loud
Daca doresti ceva intradevar tare sa sune recomand asta
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/In_Phase/Premium_Bass_Pack/
Sincer sa fiu am lucrat cu acel focal pe un fiat punto II si mi se parea destul pentru un om ce doreste calitate de la suntet _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
|