Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie VW GOLF 5 PLUS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
klos

Data înscrierii: 17/Aug/2015

MesajTrimis: Lun Aug 17, 2015 10:17 pm    Titlul subiectului: Configuratie VW GOLF 5 PLUS Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza sa pun niste muzica de calitate pe un GOLF PLUS 2005. Nu vreau sa ma fac auzit in tot orasul ci doar sa am nitica fidelitate cand ruleaza un set techno( mai mult genul asta ascult). Bugetul e undeva la 500-600 euro cu totul ( player 2DIN, boxe, amplificator, insonorizare si eventual mana de lucru ca singur imi prind urechile). Stiu ca e cam micut bugetul dar sunt sigur ca m-ati putea ajuta cu niste sugestii bune. Multumesc! Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Aug 17, 2015 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dls c6a, esx se 2100 sau chiar 2150, Hollywood cca 3024 și 5 coli stp anticor.

La player te gĂąndești tu ce-ți place, alea 2din care știu sĂŁ cĂąnte sunt scumpe, nu sunt sigur cĂŁ te Ăźncadrezi Ăźn buget. Mai bine iei ceva 1din bun gen Kenwood 361sd medium lvl sau bt53u high end.

In legĂŁturĂŁ cu manopera... dacĂŁ te duci la un servici sĂŁ-ți insonorizeze iti va lua pt. manopera pretul de pe material. Pune mĂąna si fĂŁ-o acasĂŁ.
Sus
klos

MesajTrimis: Lun Aug 17, 2015 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As lua un player SH, m-ar ajunge mai ieftin. De exemplu JVC KW-SD70BT sau JVC KW 400EY ori pioneer FH-460ui. Acel kenwood e mai bun decat acestea? Si doar acele boxe cu amplificator isi fac treaba sau ar trebui sa mai caut prin buzunare si pentru un subwoofer?
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 18, 2015 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

361sd nu știu dacĂŁ e dar bt53u sigur e! În legĂŁturĂŁ cu sw-ul, tu știi cĂąt de basshead ești. Mie unul nu-mi ajung doar boxele amplificate.
Sus
klos

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa fiu pisalog, dar nu prea gasesc acel amplifictor ESX SE 2100. As putea sa il inlocuiesc cu un JBL GTO 75.2? Am gasit unul sh la un pret rezonabil. Daca nu, alte variante care ar fi potrivite? Si inca ceva: bateria e de 45 Ah, trebuie sa iau ceva mai mare? Multumesc! Embarassed
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bateria iti ajunge daca nu pui sw. Cam ciudat sa ai doar 45Ah pe masina aia. Dpmdv acel JBL e slab dar daca-l poti proba inainte de achizitie ar fi perfect. ESX-ul nu-l gasesti deoarece site-ul care-l vindea nu e disponibil.
klos

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine macar ca mi-ai spus acum, sa nu mai caut degeaba prin tot google-ul Shocked
Din pacate nu il pot proba inainte, atunci un Ground Zero Iridium GZIA 2235HPX nou ar fi mai bun? Sau tot slab e? Da-mi o alta varianta buna te rog, dar care sa poata fi cumparat de aici.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2015 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici la momentul in care am scris primul mesaj nu mergea site-ul respectiv dar am crezut ca e temporar si-si va da drumu' curand.

Da, un GZIA 2235HPX ar fi o alegere mult mai inspirata. Ar mai fi si Helix B Two. Nu te uita sa aibe multi W si sa coste putin ci invers. Calitatea se reflecta-n pret. Nu multi se-ntreaba de ce sunt amplificatoare la 1000 lei+ care au 50-80w rms.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum