|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kLeine
Data înscrierii: 29/Ian/2012 Mesaje: 1 Locație: Roman, Romania
|
Trimis: Dum Ian 29, 2012 8:42 pm Titlul subiectului: Configuratzie audio Dacia Logan - Help ! |
|
|
Salut tuturor celor din aceasta comunitate Be Loud ! Am si eu nevoie de un ajutor,mai exact, am un Logan an 2006 si vreau sa pun si eu ceva muzica pe el...momentan dispun decat de acest player http://www.altex.ro/radio-cd-auto-lg-lcs510ir-4x53w-mp3-usb-negru care e nou noutz in cutie, asteapta restul jucariilor...si cum nu sunt un mare cunoscator, am zis sa dau o fuga pe forum si sa cer un ajutor, unor cunoscatori, k eu m-am uitat pe sitte, mi-as lua de toate k orikum ma uit k matza-n calendar, nuj ce inseamna toate specificatiile la fiekre subwoofer, la fiekre amplificator si asa mai departe:))....La boxe pe fatza ma gandeam la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A131CI/ si pe spate, astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6914i/ ...Mai ramane sa ma indrume cineva cu un subwoofer si un amplificator....Si dak nici boxele nu sunt bune, sa-mi dea alte sfaturi sau sugestii...Sa zik k as baga maxim 2000 de Ron in toata treaba asta, boxe + subwoofer + amplificator....Va multumesc si astept niste pareri/sugestii de la dumneavoastra ! _________________ Have no fear, kLeine is here ! |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010 Mesaje: 136 Locație: Bwukale
|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Ovalele alea sunt destul de. depasite. Bass pack-ul ala e ok, dar personal, singurul pack amplif
si sub pe care as da banii ar fi magnat b30. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| Spliffu a scris: | | Ovalele alea sunt destul de. depasite. |
Depasite in ce sens ? ....
| Spliffu a scris: | Bass pack-ul ala e ok, dar personal, singurul pack amplif
si sub pe care as da banii ar fi magnat b30. |
Vrei sa spui ca pachetul de la magnat care e cu aproximativ 100 de lei mai ieftin este mai bun ? Ai ascultat pachetele astea doua pe aceiasi masina ca sa faci diferenta ? Vrei sa spui ca o statie care e cotata la 1 x 150 W in punte e acelasi lucru cu una care e cotata la 1 x 240 W ? |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pack-ul ala band pass l-am ascultat pe un golf 5 si era ok, intr-o berlina in schimb foarte slab. Magnatul b30 l-am ascultat pe mai multe masini si chiar m-a impresionat. De cum sunt cotate amplificatoarele nu comentez, doar daca testam. Cum am spus si in postul anterior, e doar parerea mea. Oricum, trebuie tinut cont ca o incinta bas reflex e mult mai greu de construit decat una inchisa, mai ales o incinta band pass. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Razvy_Zeus produsele mac le fabricati voi?De ce le tot recomandati asa insistent?  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce bine era daca aveam fabrica .... era ceva deosebit ... dar nu le mai ziceam Mac Audio , le ziceam Be-audio ...
Si acum la modul serios , le recomandam pentru ca le-am instalat si suntem foarte multumiti de ele. Desigur cand cineva vrea Focal sau Hertz sau DLS nu poti sa compari cu Mac Audio dar cand cineva vrea Magnat eu zic ca mai bine mergi pe ce recomandam noi  |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Mar Ian 31, 2012 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca atunci cand spui "le-am" inseamna ca te-ai spalat pe maini si ai urcat la birou si ai facut si vanzare si ai scris si pe forum, te cred, e o parere justificata, dar partea cu mac audio mai bun ca magnat, sa fi sigur ca nu zic ca ar fi invers, dar sa zici ca mac audio e peste magnat, poate asta sa creada autorul postului, ca in rest, nu stiu cine altcineva.
In rest, prima recomandare ramane si cea mai valabila. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Feb 02, 2012 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Spliffu a scris: | | Daca atunci cand spui "le-am" inseamna ca te-ai spalat pe maini si ai urcat la birou si ai facut si vanzare si ai scris si pe forum, te cred, e o parere justificata, dar partea cu mac audio mai bun ca magnat, sa fi sigur ca nu zic ca ar fi invers, dar sa zici ca mac audio e peste magnat, poate asta sa creada autorul postului, ca in rest, nu stiu cine altcineva. |
Ok, am inteles , pentru tine magnat e mai bun ca mac audio la orice .... fiecare are dreptul la parerea lui. Eu nu am zis ca pachetul B30 nu se aude bine am zis ca si cel de la Mac se aude la fel de bine si dupa parerea mea e chiar mai bun (cuvantul cheie aici e "parerea mea")
Dar totusi am deviat destul acest topic asa ca hai sa incetam
| Spliffu a scris: | | In rest, prima recomandare ramane si cea mai valabila. |
Aici sunt de acord cu tine dar eu cred ca e bine sa ai si boxe pe spate .... Pe masina mea am mers pe o configuratie de boxe fata amplificate activ si un sub si am renuntat la boxele spate. Se auzeau foarte bine dar la un drum lung cu pasageri in spate devine deranjant sa asculti muzica la un volum ridicat pentru a se auzi si in spate. |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

|
Trimis: Joi Feb 02, 2012 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Spliffu a scris: | Bass pack-ul ala e ok, dar personal, singurul pack amplif
si sub pe care as da banii ar fi magnat b30. |
| Spliffu a scris: | | Cum am spus si in postul anterior, e doar parerea mea. |
| Spliffu a scris: | | partea cu mac audio mai bun ca magnat, sa fi sigur ca nu zic ca ar fi invers |
Nu m-ai inteles, n-am afirmat ca magnat e mai bun ca mac audio. Probabil n-ai citit atent posturile mele. Cu asta am incheiat legat de asta, dar am vrut sa nu ramai cu impresia gresita.
Legat de boxe spate, e discutabil. E corect ce spui cu pasagerii din spate, eu prin locul difuzoarelor spate am avut scoase porturile de la incinta dar personal nu ma interesa de pasageri.
Cand vorbim de inalte si medii, pentru o auditie corecta, boxele spate trebuie sa dispara. Oricum, pentru o auditie corecta in masina, e de investit, indiferent de ce difuzoare se folosesc. _________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|