Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

confirmare primire comanda

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
yohny

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Braila

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului: confirmare primire comanda Răspunde cu citat (quote)

Salutare !

Am trimis ieri ,02-sept , o comanda pe formularul de pe forum pe numele VLAVIANO IONUT si nu stiu daca a ajuns. As dori o confirmare ca a fost sau nu primita .

Va multumesc !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yohny

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... si dupa ce am sunat de 3 ori la intervale de 3 zile incepand cu 5-6 sept si mi s-a spus "urmeaza sa vina" abia a 4 -a oara am fost oarecum mai lamurit :" din cauza unor probleme , importul vine pe la inceputul lui octombrie " + o promisiune ca voi fi anuntat telefonic
. . .
. . .
si suntem in 12 octombrie si . . . Sad nimic . . . oare chiar !!! "n-a venit importul" ???
si inca un OARE , oare va citi cine trebuie randurile astea ?....
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar, exista niste importuri la niste importatori care, spre disperarea noastra si implicit si a clientilor nostrii intarzie nepermis de mult. Din pacate noi nu putem sa oferim decat o data estimativa care ni se comunica de catre importator. Marile probleme ale comenzii tale ar fi ovalele 6x9 de la Focal care din pacate nu au venit pe importul de acum 1 saptamana si 1 sau 2 repere din partea de conectica Stinger.

Ne cerem scuze pentru intarziere, cu toate ca vina nu ne apartine noua, nu noi fiind importatorii directi ai brandurilor Focal si Stinger, si ne mentinem promisiunea de a va anunta de indata ce produsele vor reintra in stoc.
Sus
yohny

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci mult si de raspuns si mai ales de promptitudine !!!

Astept in continuare un telefon de la voi cand vor intra pe stoc produsele respective .

Bafta multa !!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum