|
|
|
Autor |
Mesaj |
yohny
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:06 pm Titlul subiectului: confirmare primire comanda |
|
|
Salutare !
Am trimis ieri ,02-sept , o comanda pe formularul de pe forum pe numele VLAVIANO IONUT si nu stiu daca a ajuns. As dori o confirmare ca a fost sau nu primita .
Va multumesc !!! |
|
Sus |
|
 |
yohny
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
... si dupa ce am sunat de 3 ori la intervale de 3 zile incepand cu 5-6 sept si mi s-a spus "urmeaza sa vina" abia a 4 -a oara am fost oarecum mai lamurit :" din cauza unor probleme , importul vine pe la inceputul lui octombrie " + o promisiune ca voi fi anuntat telefonic
. . .
. . .
si suntem in 12 octombrie si . . . nimic . . . oare chiar !!! "n-a venit importul" ???
si inca un OARE , oare va citi cine trebuie randurile astea ?.... |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2007 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar, exista niste importuri la niste importatori care, spre disperarea noastra si implicit si a clientilor nostrii intarzie nepermis de mult. Din pacate noi nu putem sa oferim decat o data estimativa care ni se comunica de catre importator. Marile probleme ale comenzii tale ar fi ovalele 6x9 de la Focal care din pacate nu au venit pe importul de acum 1 saptamana si 1 sau 2 repere din partea de conectica Stinger.
Ne cerem scuze pentru intarziere, cu toate ca vina nu ne apartine noua, nu noi fiind importatorii directi ai brandurilor Focal si Stinger, si ne mentinem promisiunea de a va anunta de indata ce produsele vor reintra in stoc. |
|
Sus |
|
 |
yohny
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2007 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci mult si de raspuns si mai ales de promptitudine !!!
Astept in continuare un telefon de la voi cand vor intra pe stoc produsele respective .
Bafta multa !!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|