| |
| Autor |
Mesaj |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 8:53 pm Titlul subiectului: consiliere achizitie auto |
|
|
| daca ar fi sa vand renault laguna 1... as ajunge la un buget de 5000 euro... cu ce mai am... ce recomandati?sa fie bine si pentru domeniul audio |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceva diesel sa faci economie la carburant sa iti ramana de insonorizare _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | Ceva diesel sa faci economie la carburant sa iti ramana de insonorizare |
diesel trec daca trec.. dar ce? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu ar exista cateva sute de modele cred ca ar fi usor sa alegi...spune si tu ce preferinte hatch, berlina, duba, camion, autobuz, tractor...cate locuri, marca, an, dotari...  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hatch la 5000 euro diesel climatronic oglinzi electrice pretabila pentru muzica si putin tuning |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
opel astra/corsa, golf 4 ,A3/A4, peugeot 307/206, ford focus... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | | opel astra/corsa, golf 4 ,A3/A4, peugeot 307/206, ford focus... |
a4 hatchback? astra corsa nu e nu stiu ce avansare fata de laguna din contra mi se pare downgrade.. cu peugeot la fel.. ford focus ...mhm hai sa zicem mai arata... golf numi place mie mis antipatice. ramane a3 ... si a4 hatchback? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
is unele modele de A4 care is semi hatch ... in fine
spor la A3 sau ramai la laguna ca nu cred ca stii ce vrei _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Theo P Pasionat
Data înscrierii: 04/Dec/2008 Mesaje: 66 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zeusrazvy a scris: |
a4 hatchback? astra corsa nu e nu stiu ce avansare fata de laguna din contra mi se pare downgrade.. cu peugeot la fel.. ford focus ...mhm hai sa zicem mai arata... golf numi place mie mis antipatice. ramane a3 ... si a4 hatchback? |
pai depinde in ce sens privesti , nu e neaparat downgrade astra/corsa/peogeot, in fond si focusu tot in aceeasi oala intra. la astea ai avantaj ca sunt mai mici, stii ce inseamna asta.
Upgrade in ce sens vrei, masina mai mare? automat mai multa putere o sa ai nevoie, cai mai multi, masina de oras? in principiu la banii astia (5-6k) varainte nu prea ai decat cam ce sa spus, eventual polo dar deja e prea mica masina cred pt tine _________________ trance addicted SPL Dynamics XTR-300D4 |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Theo P a scris: | | zeusrazvy a scris: |
pai depinde in ce sens privesti , nu e neaparat downgrade astra/corsa/peogeot, in fond si focusu tot in aceeasi oala intra. la astea ai avantaj ca sunt mai mici, stii ce inseamna asta.
Upgrade in ce sens vrei, masina mai mare? automat mai multa putere o sa ai nevoie, cai mai multi, masina de oras? in principiu la banii astia (5-6k) varainte nu prea ai decat cam ce sa spus, eventual polo dar deja e prea mica masina cred pt tine |
e mic ma gandeam la un seria 3 seria 5 dar sunt sedan.. eu vreau hatch... cred ca am sa raman la a mea.. si o upgradez...audi a4 iar imi place dar e tot sedan... honda accord.. tot sedan.....vreau diesel motor marisor cam 1.9 2.0 cam acolo sa fie si de oras si de drum lung .. si masina medie nu vreau mica.. medie |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita-te si la vectre... sunt modele de 1.9 tdi la 150 cai, doar ca sunt cam pe la 6000 Eu. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | | uita-te si la vectre... sunt modele de 1.9 tdi la 150 cai, doar ca sunt cam pe la 6000 Eu. |
sunt.. dar nus hatch... |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zeusrazvy a scris: |
Ti-e frica ca cele 2 hydrogene nu se vor simti ?  _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | | zeusrazvy a scris: |
Ti-e frica ca cele 2 hydrogene nu se vor simti ?  |
nu.. dar sunt avantajate de ...:d si nu vreau sa aud tabla cum zornaie:D
si pe deasupra imi place sa le vad(aud) dezlantuite |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unii o sa imi sara in cap dar mie lista mea ar fi tot: A3, Golf4, sau surpriza.. Civic (cu toate ca urasc masinile in 2 usi.. asta mi-a placut tare mult).
Opinie personala.. |
|
| Sus |
|
 |
|