|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
hot
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Apr 24, 2007 10:18 pm Titlul subiectului: Consiliere achizitie difuri |
|
|
Bine v-am gasit pentru inceput.
Am si eu rugamintea de a ma tolera in niste intrebari.Masina alfa 156 2003.Nu sunt multumit deloc de sonorizarea pe care o are.Cand dau mai tare distorsioneaza difurile alea urat de tot.Nu am mai deloc cunostinte in ale difurilor boxelor acuma citesc de crosovere si toate alea,deci va rog explicatiile asa mai ca la unu de clasa a I-a.Vreau sa imi schimb toate cele 4 boxe ale masinii.Auditia mea este cel mai mult pe bass bazata,deci exclus twetere(are masina in usi si le-am scos ca ma scoteau din sarite).Marimea la difuri este de 165 fata si spate.
1.Ce spuneti de boxele acestea http://www.raysmith.co.uk/HERTZ/DSK165/.Dau bine pe bass?
HU nu as vrea sa il schimb ca este cu tot cu navigatie pe el si pe deasupra am si comenzi pe volan si o magazie de 10 cd-uri legat la el(din fabrica).
2.Mi-a cazut in mana acuma o statie nu stiu ce marca este are 4 intrari si 4 iesiri putere maxima parca scrie pe ea 360 w.(Tipu o da intr-un milion,ce ziceti merita)Nu a prea fost folosita el o are de vreo 2 ani si nu a folosit-o deloc.
3.Daca ar fi sa schimb HU as putea sa folosesc comenzile pe volan si magazia de cd-uri cu noul HU si cat m-ar costa adaptarile pe care ar trebui sa le fac,este posibil?Si ce HU alpine sau pioneer imi recomandati dar acesta musai trebuie sa fie gri metalizat si sa aiba lumina rosie(sa se potriveasca cu bordul alfel ca altfel nu imi iau).
Fiind berlina exclus woofer.
P.S.portierele duc boxe tari adica sunt ranforsate si izolate fonic foarte bine.  |
|
| Sus |
|
 |
hot
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma baga nimnei in seama?  |
|
| Sus |
|
 |
hot
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se vede ca lumea e ocupata tare pe aici.Chiar nu se gaseste nimeni sa ma consilieze si pe mine cu niste difuri bune pentru masina mea ceva pe la 250 lei maxim dimensiunea 165 mm si sa aiba mai mult bass,fara sa necesite sa imi pun si amplificator pe masina. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai spus ca vrei de maxim 250 RON si in primul post ai dat exemplu Hertz DSK165 apoi ca nu vrei tweetere, deci sistemul pica. pai hotaraste-te putin... ne-ai cam bagat in ceata dand exemplu un sistem destul de scump, apoi ca nu vrei sistem, ca apoi sa scazi foarte mult bugetul. . sa inteleg ca vrei doar un difuzor gen woofer din sistem, pe medii si basi dar fara inalte? asa ceva costa destul de mult, luate separat ajung la preturi foarte mari, gen:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-M7PRS/
sau ce vrei, coaxiale? in cazul asta e mult mai lejer, vezi coustic sau jbl CS, pentru player. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|