|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
serbanel20
Data înscrierii: 26/Dec/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Dec 26, 2013 11:22 am Titlul subiectului: construire incinta subwoofer audiobahn |
|
|
| Salutare tuturor si sarbatori fericite! Mi.am cumparat difuzorul audiobahn aw1200v si vreau sa ii construiesc incinta perfecta pentru a scoate din el tot ce poate.nu stiu sa folosesc calculatorul de incinte asa ca va rog pe voi cei care aveti cunostinta sa ma ajutati. Sa o construiesc de la zero o sa cumpar MDF ,grosimea sa mi.o spune.ti tot voi iar ca scule am tot ce este necesar.numai ca imi trebuie dimensiunile (toate dimensiunile) cutiei. Incinta vreau sa fie de tip bass reflex. Masina in care il pun este un bmw e36 cabrio( portbagajul este cam micut) |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Ian 04, 2014 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa verifici te rog pm _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Mar 28, 2014 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cine imi poate spune daca merita acest subwoofer pentru o masina break? Cam ce dimensiuni ar avea o cutie custom pentru compresie? Caut sa salvez cat mai mult din spatiul portbagajului. Caut mai mult sa completez sunetul, nu sa imi acopar difuzoarele.
Mai jos aveti linkul?
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Audiobahn/AW1251T/
Sa merg pe ceva sealed facut de fabrica? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|