|
Autor |
Mesaj |
adytza05
Data înscrierii: 21/Apr/2016 Mesaje: 24 Locație: Galati
|
Trimis: Lun Mai 09, 2016 2:15 pm Titlul subiectului: Convertor High/low level(LOC) vs High level imput |
|
|
Lasand deoparte conectarea unui amp prin mufe RCA(ce ofera cel mai bun semnal audio), pentru cei care nu isi schimba HU stock ,care e cea mai buna varianta de conectare a unui amp dintre cele doua ramase : convertor semnal High/Low Level sau conectare direct la iesirile ptr difuzoare prin mufa High Level Imput a amplificatorului( in cazul detinerii unui amp cu astfel de intrari si presupunand ca ambele tipuri de conexiuni sunt facute corect: cablu bun, lipire ) ?? Am citit pareri care sustin prima varianta, altele pe cea de-a doua. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Lun Mai 09, 2016 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere, daca nu as dori sa schimb HU stock, as opta pt. un amplificator full range, "ajutat" de un procesor de sunet sau un crossover activ, cu convertor hi/low incorporat. |
|
Sus |
|
 |
adytza05
|
Trimis: Mar Mai 10, 2016 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles.Multumesc ! |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Mar Mai 10, 2016 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu prefer adaptorul hi-low fata de intrarea hi-imput a amplificatorului
de ce? pt ca adaptatea se face , in cazul adaptorului , cu separare totala intre etajul final al playerului si statie pe cand la toate statiile pe care le-am vazut eu adaptorul integrat era defapt 2 rezistente chioare pe fiecare canal _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
adytza05
|
Trimis: Mie Mai 11, 2016 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
The_Audio_Dog a scris: | eu prefer adaptorul hi-low fata de intrarea hi-imput a amplificatorului
de ce? pt ca adaptatea se face , in cazul adaptorului , cu separare totala intre etajul final al playerului si statie pe cand la toate statiile pe care le-am vazut eu adaptorul integrat era defapt 2 rezistente chioare pe fiecare canal |
Multumesc pentru explicatie ! |
|
Sus |
|
 |
|