|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
Data înscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 37
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| Azi am fost la be-loud si mi-am montat Focalul, se aude destul de ok pt banii lui, am ascultat si MTX-ul dar parca e un pic mai clar Focal-ul. Alpine-ul nu-l aveau modelul asta, era altul dar nu l-am mai ascultat ca am ramas la Focal deoarece toata lumea mi l-a recomadat, atat pe forumuri cat si la be-loud. |
|
| Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
alpine-ul este mai scump decat focalul....este posibil sa se auda mai bine alpine decat focal...acuma nu stiu ce sa zic....
+ ca am postat din motiv ca nu am ascultat aceste pachete,dar cei de la "be-loud" pun pariu ca au montat alpine,focal si mtx,,,
dar nici macar unul dintre ei nu au postat nimic.... _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am postat nimic pentru ca toate cele 3 variante sunt ok, rezultatul difera de la masina la masina si alegerea intr-un final tine si de gusturile clientului.
Daca ai drum prin Bucuresti poti sa le probezi pe toate 3 la noi si sa ramai cu cel care iti place mai mult. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|